Associate of Applied Science i kulinarisk kunst
Wallace State Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Hanceville, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 18 624 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
May 2024
Introduksjon
Tildelt tilbudt sertifikat (4 semestre)
Om programmet
Kokker, kokker og matlagingsarbeidere forbereder, krydrer og lager et bredt utvalg av matvarer i en rekke restauranter og andre matserveringsinstitusjoner. Kokker og kokker lager oppskrifter og tilbereder måltider, mens matlagere skreller og kutter grønnsaker, trimmer kjøtt, tilbereder fjærfe og utfører andre oppgaver som å holde arbeidsområdene rene og overvåke temperaturene på ovner og komfyrer.
Kokkene kan koordinere arbeidet til kjøkkenpersonalet, styre tilberedningen av måltider, bestemme serveringsstørrelser, planlegge menyer, bestille matvareforsyninger og overvåke kjøkkenoperasjoner for å sikre jevn kvalitet og presentasjon av måltider.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155632_155598_45731808512_3e543a2169_k.jpeg" />
I tillegg til restauranter og kafeer, serverer dagligvarebutikker og spesialmatsforretninger kokker, kokker og matlagingsarbeidere til å utvikle oppskrifter og tilberede måltider for kundene å utføre.
Noen kokker og kokker går inn i virksomheten som cateringfirmaer eller personlige kokker, eller de åpner sin egen restaurant. Andre blir instruktører i kulinariske treningsprogrammer.
Den kulinariske kunststudiet tilbyr organisert, spesialisert læringsopplevelse som inkluderer teori, laboratorie og butikkopplevelse som de er relatert til ernæring, planlegging, utvelgelse, innkjøp, konservering, forbereder og serverer mat og matvarer. Inkludert i dette programmet er studiet av en rekke matvarer og deres ernæringsmessige verdier, og instruksjon i matvarebehandling, mengde matlaging, lagringsutstyr, sanitet i matbehandling og ledelse. Instruksjon vil legge vekt på næring og kvantitet mat-service aktiviteter i kommersielle mat-service etablissementer.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155633_155599_43964666040_b8782535e0_k.jpeg" />
Karriereutsikt
Arbeidsåpninger for kokker, kokker og matlagingsarbeidere forventes å være rikelig gjennom 2014. Sysselsettingsveksten vil bli ansporet av økning i befolkning, husholdningsinntekt og fritid som gjør at folk kan spise ute og ta ferier oftere. Median årlig inntjening for kokker og kokker var $ 42 480 i mai 2012, med den høyeste 10 prosent verdien mer enn $ 74 120 per år. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155634_155600_edit_45782001361_3ef091e3a8_k.jpeg" />
Galleri
Karrieremuligheter
Kokker kan koordinere arbeidet til kjøkkenpersonalet, lede tilberedningen av måltider, bestemme serveringsstørrelser, planlegge menyer, bestille matforsyninger og føre tilsyn med kjøkkendriften for å sikre enhetlig kvalitet og presentasjon av måltider.
I tillegg til restauranter og kafeteriaer, ansetter dagligvare- og spesialmatbutikker kokker, kokker og matlagingsarbeidere for å utvikle oppskrifter og tilberede måltider som kundene kan utføre.
Noen kokker og kokker går i virksomhet som cateringfirmaer eller personlige kokker, eller de åpner sin egen restaurant. Andre blir instruktører i kulinariske treningsprogrammer.
Stillinger for kokker, kokker og matlagingsarbeidere forventes å være rikelig gjennom 2014. Sysselsettingsvekst vil bli ansporet av økning i befolkning, husholdningsinntekt og fritid som gjør at folk kan spise ute og ta ferier oftere. Median årlig inntekt for kokker og kokker var $42.480 i mai 2012, med de høyeste 10 prosentene som tjente mer enn $74.120 per år. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)