Keystone logo
Warsaw Film School

Warsaw Film School

Warsaw Film School

Introduksjon

Warsaw Film School – 18 år innen film og innovasjon

Warsaw Film School ble grunnlagt i 2004 av den polske filmregissøren, produsenten og manusforfatteren Maciej Slesicki og en av landets mest populære skuespillere, Boguslaw Linda – den tespiske hovedpersonen i Andrzej Wajdas siste film «Afterimage».

Akademiet er en unik filminstitusjon, en av tre i landet som gir BA-diplomer og den eneste kunstskolen under beskyttelse av Kulturdepartementet som har BA International Studies i engelsk.

Basert i hovedstaden i Polen, er Warsaw Film School i sentrum av et knutepunkt for filmutdanning, som også inkluderer en filmprofilert videregående skole, ungdomsskole, fagskole, kunstkino Kino Elektronik og et produksjonsselskap.

Forelesere av Warsaw Film School som helmer Krzysztof Zanussi og Oscar-nominerte Bartosz Konopka er blant de mest anerkjente polske og internasjonale filmskaperne, spesialister innen film og nye medier. I 2010 flyttet Warsaw Film School til et helt nytt campus, med en kapasitet på 2600 kvm. m, som tilbyr plass til film- og fotografering, mørke rom, postproduksjonsfasiliteter og et eksklusivt lydstudio.

Vår nyutdannede Dorota Kobiela ble nominert til Oscar-utdelingen 2018 for «Loving Vincent». Dette var den andre Oscar-nominasjonen som våre skolekandidater kan være stolte av. Den første ble gitt i 2015 til Tomasz Śliwiński for hans dokumentariske korte emne "Our Curse".

Warsaw Film School er i hjertet av Polen, et land som produserer rundt 60 spillefilmer per år og er involvert i 20 til 30 internasjonale samproduksjonsprosjekter per år. Vi er basert midt i et dynamisk utviklende audiovisuelt marked, med sterk filmtradisjon og oppriktig tilknytning til film som et personlig og politisk uttrykk.

Warsaw Film School organiserer en rekke pedagogiske, kunstneriske og profesjonelle arrangementer, inkludert Script Fiesta – Europas eneste fullt åpne festival dedikert til kunsten å skrive for skjermen. Hvert år samles hundrevis av fagfolk for en uke med mesterklasser, workshops, pitching-økter og sosiale arrangementer. Listen over spesielle gjester inkluderer Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion og Sundance 2016-vinneren fra Israel - Elite Zexer.

Steder

  • Warsaw Film School 7 gen. Zajączka st., 01-518, Warsaw

Spørsmål