
Diplom in
PATISSERIE & KONFEKTIONSNIVÅ 3 DIPLOMA Wigan & Leigh College

Stipend
Introduksjon
Bakeri ferdigheter er i høy etterspørsel i næringsmiddelindustrien. Som baker vil du bruke en rekke metoder for å produsere brød og konfektprodukter. Hvis du er lidenskapelig opptatt av mat og liker å bake, kan dette være karrieren du leter etter. Du trenger gode numeriske ferdigheter for veiing og måling av ingredienser. Lærere gir verdifull bransjeerfaring til læringen din og et vell av kunnskap og ferdigheter. Du vil dra nytte av lenker med noen av de fineste produsentene av brød og konditorvarer, inkludert Morris Bakery og Hovis. Våre praktiske kurs gir kunnskap, ferdigheter og kvalifikasjoner for å sikre ansettelse i mat- og drikkeindustrien.
Du vil utvikle dine spesialiserte konditor- og konditorferdigheter i vårt industristandard kjøkken, og lære i et svært innovativt miljø der kreativitet og entusiasme blir aktivt oppmuntret. Dette avanserte konditori og konditori-diplomet vil tillate deg å utvikle moderne teknikker for å produsere gjærede deigprodukter, petit fours, limprodukter, desserter, sjokolade og sukkerarbeid. Vi vil også bringe gastronomen ut i deg, skrive en kritikk av å besøke en rekke restauranter.
Et nivå 3-diplom i avansert profesjonelt matlaging (kjøkken og spisestue) og / eller ansettelse i bransjen.
Du trenger uniform og kit / kniver som er i samsvar med læreplanens kleskode.
Du trenger vellykket gjennomføring av nivå 2 i faget pluss matte eller engelsk i 4. klasse for oppføringen.