Keystone logo
Yokohama Design College

Yokohama Design College

Yokohama Design College

Introduksjon

76265_YDCxiaoshe2013.jpg

YDC, Yokohama Design College , er en av ledende yrkesfaglige skoler for å undervise Design, også kjent i Japan for høy japansk utdanning.

YDC ligger i Yokohama, som ligger bare 30 minutter fra sentrum av Tokyo, det er bare ett minutts gange fra nærmeste stasjon, veldig praktisk sted.

I YDC har vi 3 skoler i en bygning, japansk språkskole, designskole, videregående skole, internasjonale studenter og japanske studenter bruker det samme utstyret, fasilitetene, som lett kan få venner med japanske lokalbefolkningen, nyte språk / kulturutveksling.

76266_Minato_Mirai_In_Blue.jpg

Yokohama er en baysideby med fusjon av multikultur og eksklusiv fortolkning av verden, og har utviklet seg funksjonelt hvert år, fylt med tilstrekkelige miljøer for å studere design. Denne skolen har aggressivt fremme felttur forelesninger ved hjelp av plassering egenskaper som foto / video skyting i Minatomirai distriktet, skisse på Red Brick Park og visning på Yokohama Museum.

For tiden har vi 420 studenter, 180 i japansk språkavdeling, 170 i Designavdeling, 70 i videregående avdeling.

I japansk språkavdeling har vi studenter fra rundt 25 land over hele verden.

De lærer japansk til sitt eget mål, Universitetet i Japan, Kunstaktiviteter (Kunstuniversitet, Yrkesskole) opplever bare å bo i landet hans / hennes drøm, Jobbopplevelse ... ..

76267_samafasshonhebubaggu.jpg

YDC tilbyr mange valgfrie kostnadsfrie programmer for å hjelpe våre studenter til å oppnå sin drøm, også aktiviteter for å forstå japanske kulturer / tenkemåte etc.

Hva YDC lærere og ansatte synes først er "Må dine drømmer bli til virkelighet!"

Vi tilbyr også kort trem kurs for studenter som ikke kan komme til Japan i lang tid på grunn av deres studie eller jobbplan. Du kan komme til Japan med midlertidig besøksvisum, opphold og studere her i 3 måneder.

76289_zhonghuajie.jpg

Steder

  • Yokohama

    1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken, 220-0051, Yokohama

Spørsmål