J. Sargeant Reynolds Community College

Introduksjon

Reynolds Community College er den yngste og tredje største av 23 community colleges i Virginia. Målet vårt er å gi studentene våre de ferdighetene de trenger for å lykkes på en konkurransedyktig arbeidsplass. Kort sagt, Reynolds er der fremragende karrierer kommer i gang.

Reynolds 'tre studiesteder betjener innbyggere i byen Richmond og fylkene Henrico, Hannover, Goochland, Powhatan og Louisa.

Reynolds Community College (Reynolds) gir en tilgjengelig kvalitetsutdanning som utvikler studenter for suksess på arbeidsplassen, forbereder studentene på vellykket overføring til høyskoler og universiteter, bygger en dyktig arbeidsstyrke som bidrar til regional økonomisk utvikling, og fremmer personlig berikelse og livslang læring.

Ved Reynolds Community College er vår lidenskap å hjelpe studenter med å realisere karrieren og livets ambisjoner. Vi tilbyr en enestående høyskoleerfaring og støttesystemer utviklet for studenters suksess. Våre programmer er utviklet i partnerskap med næringslivet og tradisjonelle fireårige skoler, og er forankret i den virkelige verden, kalibrert til behovene i morgendagens økonomi, og tilpasset studentenes ambisjoner.

Steder

  • East Parham Road,1651, 23228, Richmond

  • East Jackson Street,700, 23219, Richmond

  • 1851 Dickinson Road Goochland, Virginia, 23063, Goochland

Spørsmål