9 Konfekt- og sjokoladestudier programs found
Filtre
- Studiet av mat og drikke
- Matfag
- Konfekt- og sjokoladestudier
9 Konfekt- og sjokoladestudier programs found
Filtre
Utvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Konditor-, bake- og sjokoladeintensivt sommerprogram
- Manresa, Spania
Kurs
Fulltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
The Pastry, Baking and Chocolate Intensive Summer Program lærer om utviklingen av katalansk bakverk: tradisjonelt versus moderne. Introduksjon til sjokoladeverdenen inkluderer tempereringsteknikken, flat sjokoladedesign, sjokoladebonbon, sjokoladeformer og kunstnerisk design. Ulike typer brød, butterdeig og viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), og katalansk hors d'oeuvre.
Utvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Utdannet i avansert konditori og sjokolade
- Barcelona, Spania
Etterutdanningsvitnemål
Deltid
3 måneder
På universitetsområdet
Spansk
The Postgraduate in Advanced Pastry and Chocolate er et program designet for personer med erfaring i matlaging eller baking som ønsker å spesialisere seg i søt mat, kjenne til de siste trendene og utvikle en kreativ holdning for å være forberedt på fremtiden til sektoren og differensiere seg fra hvile.
Utvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diplom i fransk og italiensk konditorkunst
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplom
Fulltid
2 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Lær kunsten å lage fransk og italiensk bakverk med French and Italian Pastry Arts Diploma, et fullstendig oppslukende kurs som undervises i to land. Designet for konditorielskere, tilbyr dette unike programmet: 8 uker med praktiske, personlig tilpassede treninger 1 måneds internship i Frankrike eller Italia (valgfritt) et prestisjefylt fellesdiplom fra to internasjonalt anerkjente institusjoner
Utvalgte
FERRANDI Paris
Introduksjon til det grunnleggende om sjokolade og konfekt (sertifikat)
- Paris, Frankrike
Sertifikat
Fulltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
"Introduksjon til det grunnleggende"-programmene er designet spesielt for matentusiaster, ambisiøse gründere eller profesjonelle som ønsker å oppdage det grunnleggende innen fransk gastronomi. Gjennom disse svært oppslukende og praktiske programmene vil deltakerne tilegne seg det grunnleggende om profesjonelle teknikker, forstå arbeidsmiljøet til et profesjonelt kjøkken og mestre de mest ikoniske oppskriftene fra fransk gastronomi.
Utvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Sveitsisk stordiplom i konditor- og sjokoladekunst
- Port-Valais, Sveits
Diplom
Fulltid
3 semestre
På universitetsområdet
Engelsk
Forbedre konfekt- og sjokoladeferdighetene dine gjennom dette sveitsiske stordiplomet i konditori og sjokolade. Begynn med det grunnleggende og jobb deg opp til et høyt nivå av nyskapende spektakulær fortreffelighet.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Kurs på italiensk Gelato
- Turin, Italia
Kurs
Fulltid
12 uker
På universitetsområdet
Engelsk, Italiensk
Fire uker teoretiske og praktiske leksjoner utført av profesjonelle lærere for å lære kunsten å lage italiensk is og strategier for å åpne en butikk. Mulighet til å utføre en treningsperiode hos utvalgte håndverkere.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Chocolaterie Course
- Turin, Italia
Kurs
Fulltid
4 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Italiensk
Dette kurset passer for de som ønsker å åpne en sjokoladebutikk og for de som ønsker å bli profesjonell mester Chocolatier. Kurset inkluderer leksjoner i vinduskjermdesign, opprettelse av kunstneriske brikker til utstillingsvindu, samt nye sjokoladeutsmykningsteknikker.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Fransk sjokolade og sukkervarer Arts Essentials
- Yssingeaux, Frankrike
Kurs
Fulltid
2 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Intensive, to måneders programmer for kulinariske og kringle entusiaster, karriere-skiftere og gründere.
Richmond upon Thames College
Professional Cookery NVQ Diploma Level 2 (deltid)
- Online United Kingdom
Diplom
På universitetsområdet
Engelsk
Det handler om å lære å lage mat. Det handler om å få en kvalifikasjon for å støtte en jobbsøknad for å starte en karriere i serveringsbransjen.
Populært studieformat
Populær utdanningstype