Culinary Institute Kul IN

Introduksjon

Skolebeskrivelse

Gastronomi tilbyr et bredt spekter av profesjoner, og alle studenter som ønsker å lede sine studier til kulinarisk kunst, eller ønsker å bygge på sin eksisterende kunnskap sammen med eksepsjonelle mentorer med et vell av arbeidserfaring og teoretisk kunnskap, er velkomne på Kul IN . Kul IN har til hensikt å gi studentene et bredt spekter av kulinarisk kunnskap, næringsmiddelindustrien og gastronomi. For å sikre at våre studenter har perfeksjonert alle nødvendige ferdigheter for å jobbe i en kvalitetsrestaurant, begynner vi å dekke viktige grunnlag som alle studenter, uavhengig av utdanningsbakgrunn, må passere. Som en del av dette programmet lærer studentene om termisk og mekanisk matbehandling, anerkjenner kvalitetsingredienser, krydder krydder med ingredienser, skaper kvalitetsrestaurantmenyer, arrangerer og serverer retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matlaging, matdeler og gastronomiets historie.

Syn

Kul IN mål er å utvikle et pedagogisk senter med fokus på kreativitet, forskning og fremme av moderne mat og kulinariske teknologier. Gjennom utdanning av profesjonelle kokker, konditorer og fagfolk i andre grener av gastronomi. Vi bygger et institutt som er et unikt sted for kokker, restaurantseiere, ledere og kulinariske medier for å trene og oppdatere deres kunnskap, og å lære om hva som er nytt i verden av mat, drikke og desserter.

Internasjonale sertifikater

For å gi våre studenter en komplett opplevelse når de studerer italiensk gastronomi og mat, har vi laget felles programmer med den verdensberømte matskolen ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN og ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har med suksess utviklet to fellesprogrammer: "Professional Cook of Italian Cuisine" og "Professional Pastry Chef of Italian Desserts." Gjennom intensive og dynamiske studier som foregår delvis i Sisak og delvis I Colorno, Italia, har studentene muligheten til å oppnå uvurderlig internasjonal erfaring og bli virkelig nedsenket i kulturen som har formet denne verdensberømte mat. I tillegg til timer med praktisk opplæring, utflukter og praktikum blir studentene også tildelt en flere måneders internship hvor de vil få erfaring i elite-restauranter og konditorier. Nettverksmuligheter er uendelige og åpne dører for potensielle jobber, da elevene viser seg som dyktige kokker i den virkelige verden av high-end gastronomi.

Steder

  • KULIN Capraska ulica 12, 44010, Sisak

Spørsmål