Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Kurs Programmer i Beregningsorientert finans 2024

1 Kurs Programmer i Beregningsorientert finans 2024

Oversikt

Et kurs, eller enhet, er utformet for å gi studentene mulighet til å lære og utvide sine evner. De blir tilbudt av institusjoner og universiteter over hele verden i nesten alle fag tenkelig. En vanlig tema som studenter velger å ta er i området av beregnings finans.

Hva er et kurs i beregningsorientert finans? Disse kursene er utformet for å gi studentene et varierende ferdighet sett at de kan gjelde for finansnæringen. Kurs som faller inn under den beregnings finans overskriften inkludere økonomisk databehandling, makroøkonomi, multi-periode aktivaprising, statistiske og maskinlæringsmetoder for finansielle data, og stokastisk kalkulus. Andre kurs i sannsynlighet og statistisk slutning er også vanlig.

Mange studenter ser direkte fordeler av å ta kurs i computational finans, som inkluderer økt analytisk og kritisk tenkning ferdigheter.Studentene kommer ofte bort fra disse kursene med en større forståelse av kvalitativ analyse og arbeidsmoral også.

Kurs i beregningsorientert finansiering har varierende kostnader. Hvert kurs kan ha en annen pris avhengig av hvor det tilbys i verden, profilen på tilbudet universitetet, og om det er et nettbasert kurs. Studentene skal sikre at de kjenner til de økonomiske forpliktelser som kreves for fremmøte før påmelding.

Karrierer fortsette å være rikelig for de som har tatt kurs i beregningsorientert finans. Studenter kan finne vellykket og givende karriere i hele finansnæringen. De kan velge yrker innen handel, produkt strukturering, finansielle analyser og risikostyring, og kvantitativ porteføljeforvaltning. Studenter kan også oppsøke karrierer som kvantitative analytikere innenfor mange bransjer, inkludert matematikk, beregningsvitenskap, statistikk, finans og økonomi.

Til å søke elektronisk til kurset du velger, må du først lære om innleggelser prosessen for institusjonene du er interessert i å delta. Hvert universitet har sine egne unike krav. Du kan enkelt finne ut mer om disse skolene ved hjelp av våre nettsider. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Beregningsorientert finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger