Keystone logo

55 Kurs Programmer i Teknologi Datavitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Teknologi
  • Datavitenskap
Studieretninger
  • Teknologi (55)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Programmer i Teknologi Datavitenskap

Når elevene få en grad, må de følge en bestemt studieprogram, som er referert til som et kurs i enkelte land. Et kurs av denne typen kan ta to til sju år å fullføre. Et kurs kan også vise til en enkelt klasse, som skulle vare noen uker til et år.

Hva er et kurs i data vitenskap? Et kurs i data vitenskap forbereder studentene til å trekke ut kunnskap fra enten ustrukturerte eller strukturerte data gjennom visse systemer og prosesser. Dette kurset kan omfatte studier i prediktiv analyse, statistikk, data mining, maskinlæring, koding, funksjonell programing og matematisk modellering. Studiene kan fokusere på store data, men er vanligvis ikke begrenset til det. Kurset kan omfatte forskning, forelesninger, diskusjoner og avhandlinger, men de eksakte kravene varierer fra skole til skole.

Data vitenskap er viktig for bedrifter og anvendt eller akademisk forskning.Når dette studiet er fullført, kan en student være forberedt på å legge inn et bredt spekter av bransjer. Noen selskaper kan være villige til å gi middels til høyt nivå lederstillinger til noen med denne utdanningen.

Når du prøver å bestemme hva programmet til å forfølge, må du vurdere undervisningen. Kostnaden for et kurs i data vitenskap varierer basert på institusjon, hvor du bor, plasseringen av skolen, og hvordan du tar klasser. Du kan få et eksakt tall ved å kontakte en bestemt universitet.

Hva slags jobb har denne utdanningen forberede deg for? Noen med denne utdanningen kan gå på å være en data analytiker, statistiker, data arkitekt, business analytiker, database administrator, data manager eller datavitenskapsmann. Rollen du får i en bedrift kan avhenge av dine tidligere erfaringer og de faglige mål du har for deg selv. Financial, kan sosiale nettverk, datavitenskap, ingeniørfag og søkemotor selskaper ansette folk med denne utdanningen.

Hvis du vet at dette er veien for deg, må du søke. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.