Keystone logo

15 Kurs Programmer i Menneskerettsstudier Filosofi 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Menneskerettsstudier
  • Filosofi
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Programmer i Menneskerettsstudier Filosofi

Studentene velger ofte et kurs i filosofi for å utvide sin forståelse av menneskelige oppfatninger av moral, fornuft, vitenskap og virkelighet. Filosofi studier også forberede studentene på kurs i litteratur, historie og offentlig service.

Hva er et kurs i filosofi? Et kurs i filosofi omfatter en rekke klasser som gir spesialiserte filosofiske studier til deltakerne. Studenter i kurset lære filosofiens historie og få innsikt i teorier og ideer av kjente filosofer. Kurs vil dekke integrerte filosofiske undersøkelser i det menneskelige sinn, resonnement og logikk, moral og etikk, epistemologi og metafysikk. Deltakerne oppdage de filosofiske applikasjoner i kognitive, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. Studentene er forberedt på å diskutere hvordan mennesket har utviklet en forståelse av verden gjennom personlige og kulturelle preferanser, samt å stille grunnleggende spørsmål om virkelighetsbegrepet.Programmet utstyrer studentene på graduate-nivå arbeid, samt en rekke rådgivning og offentlig service posisjoner.

Studenter kan dra nytte av kurs i filosofi ved å få kunnskap i en flere hundre år gammel akademisk arbeidet som har formet alle andre områder av studien. Filosofi studentene er godt avrundet og har verktøy til å stille spørsmål vanlige oppfatninger og nærme seg vanskelige dilemmaer.

Kostnaden for denne kurs avhenger av institusjonen. Studenter som er interessert i å forfølge filosofi kurs bør grundig forskning hver institusjon å finne et program som passer deres økonomiske og tidskrav.

Nyutdannede med filosofi kunnskap er etterspurt i akademikere. Lærere, bibliotekarer og professorer med en filosofi bakgrunn er i stand til å hjelpe high school og studentene får en helhetlig utdanning som inkluderer logikk, historie og kunst.Karrierer i filosofi omfatter også øvre nivå college stillinger i humaniora, kunst, statsvitenskap, sosialt arbeid og litteraturprogrammer. Filosofi studier forberede kandidatene for vanskelige posisjoner knyttet til en rekke yrker, og kunnskapen hjelper fagfolk i rådgivning, sosialt arbeid, forskning, journalistikk og mange andre sysler.

Interesserte studenter finner flere internasjonale programmer som tilbyr filosofi kurs i vår omfattende database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.