Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 14 Kurs Programmer i Finans i USA 2024

14 Kurs Programmer i Finans i USA 2024

Oversikt

Forvaltning av midler for en organisasjon, bedrift eller person er en viktig ansvar og et fundament av virksomheten kunnskap. Finansiere kurs ved universiteter og handelshøyskoler i USA enten etablere en grunnleggende forståelse eller bygger på et fundament av finans kunnskap allerede anskaffet. Spesialiseringer er hyppig blant finans kurs i USA, og kan konsentrere seg om helsesektoren, Management, Financial Planning, Venture Capital, måle resultater, strategi og mer.

Mot vellykket, praktisk anvendelse av finans begreper og relaterte ferdigheter, finans kurs bruker klasse arbeid, forelesninger, seminarer, prosjekter og vurderinger for finans studenter. Finans kurs tilbys ved universiteter og handelshøyskoler over hele USA, fra Stanford til Philadelphia, Chicago til Austin, Portland til Dallas og mer.Noen finans kurs vare bare noen få dager, mens andre krever frammøte for et semester eller lenger. Varigheten av finans kurs i USA bestemmes av graden av spesifisitet bygget inn i pensum, de faglige materialer og kursinnhold, universitetet og arten av selve kurset. Det er viktig å ta kontakt med universitetet i USA ved hjelp av web skjemaet til kursinformasjon for å finne ut mer om en økonomi kurs som kan passe for deg.

Enten du er interessert i faglig utvikling, påløper nødvendige studiepoeng, eller vurderer en karriere endring, kan du lære alt om de muligheter tilgjengelig for deg ved å bla gjennom finans kurs i USA er oppført nedenfor.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • USA
  • Økonomistudier
  • Finans
Studieretninger
  • Økonomistudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat