Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Kurs Programmer i Italienskstudier 2024

2 Kurs Programmer i Italienskstudier 2024

Oversikt

Et kurs på fremmedspråk gir studentene mer enn bare å lære et annet språk. Disse kursene fordyper studenter i landets kultur og historie, og gir dem innsikt i den større verden rundt dem.

Hva er et kurs i italienske studier? Disse kursene er for studenter som ønsker å bli dyktig i italiensk språk og kultur. Innledende kurs fokuserer på å skrive og snakke språket, og grammatikken og syntaksen er forbundet med den, samt å forkynne studentene med de forskjellige kulturer og historie i Italia. Selv om kursene er tilgjengelige for kun å lære språket, tar mange studenter dem som en del av tverrfaglige eller tverrfaglige studier mot en mindreårig eller større. Disse kursene dekker en rekke emner, inkludert kunst, kino, mote, historie, politikk og moderne Italia.

Studenter på disse kursene lærer ikke bare et nytt språk, men får også et bedre innblikk i sine egne. Det kan også gjøre det enklere å lære andre romerske språk, som fransk eller portugisisk. Studentene slipper også sine lyttings- og kommunikasjonsevner, evner som er viktige for enhver karriere.

Kostnadene for disse kursene ligner på andre og avhenger av varighet og plassering. Studentene har også mulighet til å studere i utlandet, noe som innebærer ekstra kostnader.

Selv om studenter som bare lærer språket, høster mange fordeler, er karriere i dette feltet mer rettet mot studenter som har studert italiensk i mer enn to år som en del av en grad. Studenter flyter i italiensk kan søke karriere som oversetter, tolk eller lærer, hjemme og over hele verden. Oversettere er spesielt etterspurte i politikkens rike, så vel som tospråklige diplomater. Italia kan være kjent for sin kunst og mat, men mange utenlandske selskaper opererer i landet. Bedriftsledere kan inkludere en internasjonal PR-leder, direktør for salg eller innkjøpsagent.

Språkkurs kan tas online eller på universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Italienskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat