Keystone logo

26 Kurs Programmer i Teknologi IT Nettverk 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Teknologi
  • IT
  • Nettverk
Studieretninger
  • Teknologi (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Programmer i Teknologi IT Nettverk

Bedrifter har kommet til å avhenge av lightening hastighet der informasjon deles gjennom digital teknologi. De trenger IT-eksperter til å konstruere systemer for overføring av data, og de som har tatt et kurs i nettverk er utstyrt med dette svært ettertraktet skillset.

Hva er et kurs i nettverk? Det er en klasse populært med informatikk og informasjonsteknologi studenter. Det gir en utmerket oversikt over teknologien som datamaskiner bruker til å kommunisere med hverandre. Emner av studien omfatter effektivitet, kostnads ​​av nettverk, implementering, design og nettverk mål. Studentene lærer hvordan ressursene styres og innhold distribuert, og de blir eksperter på drift og sikkerhet av moderne informasjonssystemer.

Etter å ha fullført dette studiet, studentene bli kjent med de vanlige maskinvare- og programvareverktøy som muliggjør kommunikasjon mellom datasystemer.De kan ha kompetanse til å skape nettverkstopologier, administrere eksisterende systemer og forbedre nettverkssikkerhet. De kan også være i stand til å feilsøke problemer i eksisterende systemer og komme med forslag til oppgraderinger og ytelsesforbedringer. Studentene få en forståelse av de vanligste protokollene og er ofte i stand til å arbeide effektivt med Internett-leverandører, WiFi-nettverk og mobilnettverk.

Kostnaden for en av disse kursene kan variere avhengig av institusjonen. Studenter bør ta kontakt med innleggelser avdelinger av sine universiteter for informasjon om avgifter, undervisning og materialkostnader.

Nyutdannede er forberedt for yrker som nettverk fagfolk som arbeider i store bedrifter og organisasjoner. IT-avdelinger ofte ansette disse studentene til å jobbe som system eller nettverksadministratorer og fagoperatører. Banker og andre finansinstitusjoner tilbyr stillinger som sikkerhetseksperter, og mange akademikere blitt konsulenter eller analytikere.For de som liker å jobbe med kunder, karrierer i pc-salg og kundestøtte roller er også allment tilgjengelig.

Det er viktig å vurdere så mange alternativer som mulig før de bestemmer seg for et bestemt studium eller studium. Online kurs er tilgjengelig for de med planlegging eller transportutfordringer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.