Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 Kurs Programmer i Plantevitenskap 2023

4 Kurs Programmer i Plantevitenskap 2023

Oversikt

Et kurs er en bane av studien vanligvis åpent for high school nyutdannede. Kursene varierer i varighet fra noen måneder til flere år, og kan tilby et intensivt pedagogisk erfaring for studenter som ønsker å engasjere seg med et gitt tema.

Ett tema elevene kan fokusere på er plantevitenskap. Hva er et kurs i plantevitenskap? Dette området av studien sentre på studier av planter, og er ganske bred i omfang. Studentene vil få mulighet til å lære, for eksempel hvordan ulike planter svare på patogener, klimaendringer og rovdyr. Pensum generelt innebærer undervisning og feltarbeid i botanikk, cellebiologi og jord studier. Hvert kurs er forskjellig, men de fleste vil kreve en viss mengde uavhengig forskning på planter.

En fordel å forfølge en karriere i plantevitenskap, er at dette er et stadig voksende feltet. Langt fra å være en stillestående område av studien, er plantevitenskap kontinuerlig endring takket være nye funn og teorier.Studenter som skriver seg inn i disse kursene kan få en følelse for disse spennende muligheter og kanskje jobbe for å bygge karrierer som vil tillate dem å bidra med kunnskap til feltet.

Hver plante vitenskaper Kurset vil innebære ulike kostnader. En skole 's inntakskontoret er det beste stedet å finne spesifikk informasjon om undervisning, påmeldingsavgifter og registreringskostnader.

Når det gjelder karriere, er studenter av disse programmene godt rustet til å forfølge en rekke stillinger. Noen vil velge å spesialisere sin læring til en bestemt fasett av plante vitenskaper gjennom en master eller PhD-program. Disse studentene kunne gå på å jobbe som botanikere, plante biologer eller økologer. Noen andre kan velge å bli med akademia og undervise innkommende generasjoner av studenter om plantevitenskap. Men uansett hva en student 's ultimate karrieremål innen feltet av planter, kan et kurs i plantevitenskap tjene som et solid fundament av kunnskap og erfaring.

Hvis plantevitenskap virker som den ideelle karriere banen for deg, bør du vurdere turen begynner ved å melde deg på et kurs. Vår oversikt over programmer kan hjelpe deg begrense dine valg til den skolen som passer best til dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • Biovitenskap
  • Hortikultur
  • Plantevitenskap
Studieretninger
  • Biovitenskap (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat