Keystone logo

14 Kurs Programmer i Forretningsstudier Salg 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Forretningsstudier
  • Salg
Studieretninger
  • Forretningsstudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Programmer i Forretningsstudier Salg

Temaet for salg er like mangfoldig som det store utvalget av produkter og tjenester som finnes på verdensmarkedet. Salg kurs ta en informativ titt på én sammenhengende områder av faget for å forbedre studentenes 'samlede kompetanse. Innlemme teoretiske og strategiske konsepter med anvendt, praktisk erfaring, er professorer i salg kurs i stand til å gi studentene en bedre forståelse av handel, markedet, produkter, mikro-og makroøkonomiske begreper, bedriftsøkonomi og lønnsomhet, for å nevne noen.

Noen temaene i salg kurs, for eksempel inkludere det grunnleggende av salgsledelse, fører en effektiv salgsteamet, og administrasjon av detaljhandel. Salg kurs vil også gi de ferdighetene som trengs for prissetting, vurdere salg ytelse, motivere selgere, markedsføring av produktet og forstå kunden.Tilgjengelig ved institusjoner over hele verden, er følgende Sales kurs vert på høyt respekterte institusjoner og undervist av anerkjente og erfarne lærere.

Bare klikk nedenfor for å lese mer om hvordan disse salgene kurs kan sette deg på rask vei til en spennende karriere i salg eller et beslektet virksomhet felt. Du kan også be om mer informasjon fra skolen om noen bestemt kurs som interesserer deg.