Keystone logo

35 Kurs Programmer i Sosialarbeid 2024

Filtre

Filtre

  • Kurs
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosialarbeid
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (35)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Kurs Programmer i Sosialarbeid

Et faglig kurs er en klasse eller kort serie av klasser er utformet for å forberede studentene på college-nivå studier eller for å supplere sin nåværende utdanningsnivå med ytterligere opplæring og kvalifikasjoner. Disse programmene kan vare i opptil et år og er tilgjengelig i et bredt spekter av fag.

Hva er et kurs i sosialt arbeid? For personer som ønsker å forbedre andres liv og de som allerede er ansatt i feltet av menneskelige tjenester, kan et kurs i sosialt arbeid være et verdifullt springbrett til nye ferdigheter og karrieremuligheter. Deltakerne ofte lærer å samhandle compassionately med en rekke sårbare befolkningsgrupper, inkludert barn, kriminelle, misbruk ofre, funksjonshemmede og eldre. Emner av studien inkluderer vanligvis sosiologi, psykologi, etikk, sosialpolitikk, gi skriftlig og forskning.

Mange studenter med interesse for sosialt arbeid er naturlig medfølende.Deres studier kan forberede dem til å kanalisere at medfølelse til handling, slik at de kan gjøre en reell forskjell i livene til de som sliter.

Studie varierer sterkt, og kostnaden av en selvfølgelig avhenger av institusjonen, antall klasser som kreves for en viss grad, og lengden av studiet. Studenter som er interessert i sosialt arbeid kan finne kurs på tradisjonelle universiteter og online skoler.

Innen sosialt arbeid er bred og omfatter forskjellige befolkningsgrupper og organisasjoner. Avhengig av sin utdanning og erfaring, studenter som fullfører et kurs i sosialt arbeid kan få arbeid i offentlige etater, behandlingstilbud, hjem helsetjenester og non-profit organisasjoner. De kan spesialisere seg innen psykisk helse, rus, familie tjenester eller folkehelsen. Sosialarbeidere ofte opplyse offentligheten om viktige saker, tilbyr rådgivning og støtte, og sikre deres kundens grunnleggende fysiske og følelsesmessige behov blir møtt.

Et kurs i sosialt arbeid kan legge til en faglig kompetanse og utarbeide en deltaker for videre studier. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.