Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 13 Kurs Programmer i Teologi 2023

13 Kurs Programmer i Teologi 2023

Oversikt

For utdanning forbi videregående skole, går mange potensielle studenter til kurs for å utvikle kompetanse i en handel eller forfølge nye ferdighetssett. Enten deltid eller heltid, frittstående eller som ett trinn i et lengre program, gir kursene mulighet for intensiv studium i et fag etter eget valg.

Hva er kurs i departementet? Disse kursene gir en oversikt over kristen teologi og skriftsted, samt roller og ansvar for departementet og andre kirkeledere. Studentene kan studere de gamle og nye testamenter i både historiske og samtidige sammenhenger og lære å utvikle kritiske fortolkningsavlesninger av Bibelen i forhold til samfunn, teologi og filosofi. Kursene kan også dekke lederskapspraksis i departementet og hvordan de fungerer som fellesskapshåndbøker.

Gjennom kurs i departementet kan studentene bygge en grunnlag i ledelse og ledelse, mellommenneskelige ferdigheter, kommunikasjon og etikk, gunstig i ethvert yrke. Mange kurs med fokus på bibelske studier bidrar også til kritisk lese- og forskningsferdigheter og et sterkt historisk perspektiv.

Kostnadene knyttet til å ta kurs i departementet varierer ut fra skolen eller programmet man vurderer. I alle fall er tidligere forskning en god ide, slik at studentene vet hva de kan forvente fra deres institusjon av valg angående registrerings- og studieavgift.

Utdanningen og ferdighetssettet som tilbys av emner i departementet, passer godt til studenter som ser en fremtid for seg selv på et ministerielt eller teologisk felt. Ministrene arbeider i samfunnskirker som åndelige og teologiske stemmer til samfunnsmedlemmer, mens pastorer eller eldste også tar på seg lederroller i kirken. Kapelliner gir lignende tjenester som ministre, men arbeider i sykehus, fengsler eller militær og kan ha flere vaktmestere-orienterte roller. Teologiprofessorer og sosialarbeidere er også potensielle karrierer utenfor prestedømmet.

Det finnes mange elektroniske programmer for studenter å søke kurs i departementet, slik at fleksibel læring er i eget tempo og tidsplan. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Teologi
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat