Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 Kurs Programmer i Miami Beach, USA 2024

8 Kurs Programmer i Miami Beach, USA 2024

Oversikt

Miami Beach er en verdenskjent kyst resort ligger i Miami-Dade County, USA. Miami har søster studiesteder i høyt rangerte universiteter og høyskoler. Fritidssentre som strand, Eden Roc, Flagler Monument Island, Holocaust Memorial, ocean drive gjør Miami stedet livlig og sunt for elevene.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • USA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat