Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 Kurs Programmer i Utviklingsstudier 2024

7 Kurs Programmer i Utviklingsstudier 2024

Oversikt

Å ta avanserte kurs er en utmerket måte å oppnå en akademisk rigorøs opplevelse i et emne av interesse. Et kurs kan gi en fokusert studie på et emne sammen med litt fleksibilitet angående oppmøte og ferdigstillelse. Kursene kan variere mellom månedlig og årlig varighet.

Hva er et kurs i utviklingsstudier? Generelt informerer utviklingsstudiekursene hvordan de skal håndtere globale ineffektiviteter, ressursbegrensninger og fattigdom. Studenter som velger å fokusere på utviklingsstudier kan finne seg engasjert i materiale som dekker multidisiplinære spørsmål om samfunnsfag og relaterte endringer. Emner for læring kan omfatte økonomisk utvikling, internasjonale relasjoner, urbane studier eller bærekraftutvikling. Konsekvente temaer blant utviklingskurs er vanligvis politikk eller prosess effektivitet og fortsatt bestemmelse for samfunnsbehov.

Ferdigheter som forskning, skriving og kommunikasjon er viktige kvalifikasjoner de som har opplæring i utviklingsstudier kan bringe til en forretningsinnstilling. Prosjektledelse og lederegenskaper kultivert fra studiet av mennesker og sammenhengende elementer er viktige for begge kampanjer for personlige prosjekter. Kreative og progressive tankemønstre kan vise frem visjon, åpne dører for kampanjer.

Det er mange programmer tilgjengelig gjennom fjernundervisningsmuligheter eller lokale institusjoner for de som ønsker å forfølge et kurs i utviklingsstudier. Programlengden og avgiftene vil variere etter interesseområde og institusjon, så sjekk med ønsket valgskole angående en total programkostnad.

De med bakgrunn i utviklingsstudier kan slå seg sammen i en rekke karrierefelt. Gitt dette fagets omfattende globale perspektiv eksisterer potensialet for ansettelse som utenlandsk korrespondent, internasjonal hjelpearbeider eller innvandreroffiser. Studentene kan også jobbe som utenlandske tjenestepersonell, økonomisk utviklingspersonell eller lærere. Tverrfaglig karakter av et kurs i utviklingsstudier kan skape crossover potensial i mange sektorer av både privat og offentlig sysselsetting som for eksempel sivil tjeneste eller arbeid med politiske eller ideelle tenketanker.

Studentene kan forfølge sine interesser i utviklingsstudier gjennom en rekke online- og fjernundervisningsprogrammer eller gjennom lokale institusjoner som er mer praktiske for deres behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Kurs
  • Samfunnsvitenskap
  • Utviklingsstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat