Laurels Training Institute

Introduksjon

Laurels Training Institute er etablert med en visjon om å gjøre læring interessant og karriereorientert. Vårt motto er å berike karrieren og flytte studentens holdning fra karaktersøk til kunnskapssøk. Hemmeligheten bak vår suksess ligger i å få studenten til å forstå konseptet grundig for å oppnå enestående suksess.

Laurels Training Institute opprettholder de beste standardene i den konstante søken etter fortreffelighet innen høyere utdanning og opplæring. Vårt erfarne og dyktige fakultet, de uttømmende studiematerialene, ambisjonen om å hele tiden oppdatere oss med det siste innen teknologi, og den seige forskningen på ressursene knyttet til våre opplæringsprogrammer og fremfor alt å opprettholde moral og etikk bidro til vår suksess. Kursene våre utvides i forskjellige kategorier, som informasjonsteknologi, testforberedelser, språk og ledelse.

Steder

  • Office No:409,O Block, Hamsah Building Above Ansar Gallery (OPP) Ministry of Foreign Affairs Near Burjuman Metro Station Exit #2 P . O Box 27889, Karama, Dubai, UAE, 27889, Dubai

Spørsmål