Maine Media College

Introduksjon

Maine Media College tilbyr deg en enestående mulighet til å utvikle mentorforhold over lengre tid for å dykke dypt og ta arbeidet ditt til nye nivåer.

Vårt tverrfaglige sertifikat og gradprogrammer er intensive, oppslukende, innovative og praktiske. Du lærer ved å gjøre, ved å lage filmer, bilder, installasjoner og bøker. Du vil jobbe tett med mentorer som er mestere i sine medier og knytte livslange bånd med et svært støttende fellesskap av kunstnere.

Fordyp deg i det rike læringsmiljøet i et samfunn dedikert til din suksess. Du lærer alt det er å vite om historiefortelling ved å utforske klassiske, nye og nye plattformer. Viktigst av alt, vil du forlate oss personlig og profesjonelt forvandlet, bevæpnet med ferdighetene og tilliten til å ta risiko og følge din valgte vei innen mediekunsten.

Maine Medias profesjonelle programmer alumner har laget karrierer som kunstnere, fotojournalister, filmskapere, lærere og mer. Maine Media-filmverkstedets alumner er blant mottakerne av Oscar for beste film, beste regissør, beste manus og beste dokumentarfilm.

Steder

  • Camden Street,70, 04856, Rockport

Spørsmål