66 Mat og drikke-ledelse programs found
Filtre
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Mat og drikke-ledelse
66 Mat og drikke-ledelse programs found
Filtre
Utvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Akademisk kurs i teknisk gastronomi og restaurantservice
- Barcelona, Spania
Kurs
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Spansk
Få to kvalifikasjoner på tre år. Bli en profesjonell på kjøkken og spisestue! Hvis du alltid har drømt om å bli kokk, maît d', sommelier eller sjefskelner og brenner for alt relatert til matlaging og restauranter, er dette stedet for deg. Med teknikeren i gastronomi og restaurering vil du lære ved å gjøre fra minutt 1 for å bli den profesjonelle du alltid har ønsket å være.
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Høyere kurs i ledelse av catering- og mat- og drikkevareselskaper
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Kurs
Deltid
9 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turisme er en av de mest relevante økonomiske aktivitetene i den spanske økonomien, og en av de grunnleggende sektorene i den sosiale og økonomiske utviklingen i landet. Innen sektoren er restaurantområdet, med mer enn 270 000 etablissementer og 1,3 millioner arbeidsplasser, et av de raskest voksende områdene, og en av de viktigste delene av turistaktiviteten.
Utvalgte
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc i Food Industry Management
- Pollentia, Italia
Diplom på høyere nivå
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
MSc i Food Industry Management får en solid kunnskap om matsystemer og de økonomiske, sosiale og kulturelle prosessene knyttet til mat. Lær å lese og tolke raskt utviklende markedstrender for å posisjonere deg i arbeidsverdenen som innovasjonsspesialist, markedsanalytiker eller produkt- og forretningsutvikler.
Utvalgte
Georgian College
Diplom i kulinarisk ledelse (CULN)
- Barrie, Canada
- Online
Diplom
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Berør, smak, kjenn forskjellen! Studentene utvikler jobbklare ferdigheter som er integrert i suksess som kulinariske fagpersoner i flere sektorer av matserveringsindustrien. De tilegner seg kunnskap og ferdigheter til å jobbe i verdens beste kjøkken, i et læringsmiljø beriket gjennom eksponering for kokker og bransjeledere.
Utvalgte
George Brown College
Diplom i Food and Beverage Management – Restaurant Management
- Toronto, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fordyp deg i et fellesskap av gjestfrihetsfokuserte individer mens du utforsker lidenskapen din for mat- og drikkesektoren. Utvikle forretningssansen din i de fem nøkkelpilarene til en vellykket profesjonell mat- og restaurantledelse: markedsføring, salg, personalledelse, driftsledelse og økonomi. Forbedre læringsopplevelsen din ved å kombinere teoretisk kunnskap med praktisk erfaring fra den virkelige verden via våre toppmoderne simuleringslaboratorier, verdenskjente Chefs' House-restaurant og pulserende nettverksarrangementer i bransjen. Dette er stedet for å lansere din karriere i restaurantdriftsverdenen.
Utvalgte
Centennial College
Food and Beverage Management
- Online Canada
Diplom
Fulltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Utvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
University Extension Course Revenue Management in Catering Centers
- Madrid, Spania
Kurs
Fulltid
2 måneder
Fjernundervisning
Spansk
Revenue Management er en ledelsesfilosofi som øker lønnsomheten til tjenestebedrifter med fast kapasitet som hoteller, flyselskaper etc. I disse sektorene er det i dag høy grad av implementering. Restaurantsektoren har svært liknende egenskaper som disse bransjene, så anvendelsen ville være veldig interessant, men anvendelsen er ennå ikke utbredt.
Utvalgte
ISAG - European Business School
Profesjonelt høyere teknisk kurs i catering og drikke
- Porto, Portugal
- Online
Kurs
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Portugisisk
Dette kurset tar sikte på å trene spesialiserte seniorteknikere til å lede, koordinere og kontrollere aktivitetene og driften av mat- og drikketjenester (mat og drikke) i catering- og drikkebedrifter, integrert eller ikke i hotellenheter, og garanterer kvaliteten på tjenesten, optimaliseringen ressurser og maksimere lønnsomheten til virksomheten.
Utvalgte
University of Johannesburg
Diplom i mat- og drikkedrift
- Johannesburg, Sør-Afrika
Diplom
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Den vellykkede mat- og drikkeoperasjonsstudenten vil ha den aktuelle kunnskapen, tekniske og personlige ferdighetene på operasjonelle og tilsynsnivåer innen mat- og drikkeindustrien i Sør-Afrika eller internasjonalt.
Utvalgte
Alison Free Online Learning
Matservice fortreffelig - Kjøttskjæring og prosessering
- Online USA
Kurs
Fulltid, Deltid
1 time
Fjernundervisning
Engelsk
Lær standardprosedyrene for kjøttbehandling og -skjæring i dette gratis online Food Service Excellence - Kjøttskjæring og -behandling-kurs. Dette sertifikatkurset lærer deg om skjæring og bearbeiding av kjøtt til food service-industrien. Vi studerer ulike typer kjøtt og fjærfe og legger opp terminologien som brukes for å diskutere dem.
Utvalgte
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i kjøkkenmester IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
24 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Kokk er mer enn bare en tittel. Den mest tradisjonelle av de gastronomiske mastergradene er grunnlaget for vellykket innpass på ledernivå og ledelse i hotell- og restaurantbransjen, innen fellesservering, i storhusholdning – men også innen industri, utdanning og mange andre områder.
Ancilla College
Medarbeider av anvendt vitenskap i kulinariske kunst ledelsen
- Donaldson, USA
Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science)
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Den AAS i kulinariske kunst ledelsen forbereder Ancilla studentene for en vellykket karriere i et voksende felt. Profesjonelle kokker jobber i restauranter, alpinanlegg, hoteller, sykehus og hovedkontor. Å være en kokk, for mange mennesker, er det første skrittet i å bygge en bedrift i food service eller resort management ...
Cookery School at Little Portland Street
Kokk sertifikat i mat og vin
- London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Sertifikat
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Denne spennende fast track, gir seks ukers intensiv profesjonell matlagingskurs størst mulig kulinarisk kunnskap. Deltakerne kan deretter gå videre til å starte arbeidet som kokk i et profesjonelt kjøkken, gjør årstider på en yacht eller i et ski chalet, faller for middagsselskaper eller bare forbedre sin egen matlaging repertoar.
Executive Hotel Management College
Dual diplom hotell og mat og drikke ledelse + betalte co-op
- Vancouver, Canada
Diplom
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Dual Hotell / Mat & Drikke Management Program er intensivt samt omfattende. Bygge på fundamentet gitt i ett års program. I løpet av to år skal studentene fullføre totalt 16 kurs, basert på læreplanen skapt av Educational Institute of American Hotel and Lodging Association, som vil tillate dem å få kunnskap og mestre de ferdighetene som trengs i både hotell-og næringsmiddelfag & Beverage Management.
Populær gradstype
Se mindre
Populært studieformat
Akademisk kurs Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat og drikke-ledelse
Studenter som er interessert i å håndtere en food service operasjonen vil dra nytte av en mat og drikke ledelse program. Klassene kan inkludere kulinariske matematikk, produkt identifikasjon, mattrygghet, innkjøp, brennevin gjeld og selskapsmøte og planlegging.