70 Matvitenskap -grader funnet
- Helsefag
- Ernæringsfag
- Matvitenskap
- Nord-Amerika38
- Europa19
- Oceania11
- Asia2
70 Matvitenskap -grader funnet
Utvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Postgraduate kurs i avanserte kulinariske teknikker: molekylær gastronomi, brann og lav temperatur
- Barcelona, Spania
Etterutdanningsvitnemål
Deltid
3 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
Molekylær mat, brann og lave temperaturer. Oppdag kunsten avansert matlaging og vekk ditt kulinariske geni i Advanced Culinary Techniques postgrade som vil ta deg utover gastronomiske grenser. Ta din kulinariske karriere til neste nivå ved å mestre avantgarde kulinariske teknikker og teknologi.
Utvalgte
Universidad Austral
Diplom i Agri Food Tech
Diplom
Fulltid
6 måneder
På universitetsområdet
Spansk
Diplomet vil oppnå grunnleggende kunnskap om AgriFoodtech-økosystemet, utviklingen av nye teknologier og deres innvirkning og bærekraftig implementering i landbruks- og næringskjeden.
Utvalgte
University of Veterinary Sciences
Summer School of Food Hygiene 2023
- Brno, Tsjekkia
Sommerkurs
Fulltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Programmet for den første uken er fokusert på hygiene for kjøtt og kjøttprodukter, og den andre uken inkluderer emner for melk og melkeprodukter. Praktisk og teoretisk utdanning, laboratoriekunnskaper, turer til gårdene, næringsmiddelbedrifter og slakteri. Det er mulighet for å delta kun første eller andre uke av kurset
Utvalgte
Maastricht School of Management
Sustainable Food Systems MBA Spesialisering Sommerkurs
- Maastricht, Nederland
Sommerkurs
Fulltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Maastricht School of Managements MBA-ekspertisespor (spesialisering) i Sustainable Food Systems gir en omfattende forståelse av prinsippene, utfordringene og mulighetene innen bærekraftig matproduksjon og distribusjon. Dette ekspertisesporet er designet for å utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å skape verdier i matsystemer som gagner kunder, samfunn og miljø.
Utvalgte
Scuola Superiore Sant’Anna
CISOD - Mat, bærekraft og rettigheter
- Pisa, Italia
Kurs
Fulltid
5 dager
På universitetsområdet
Italiensk
I CISOD - Food, Sustainability and Rights vil sesongskolen introdusere deltakerne til det presserende temaet matbærekraft, og utforske hvordan man kan bygge bærekraftige og klimabestandige landbruksmatsystemer gjennom en dialog mellom samfunns- og biovitenskap. Regulatoriske og ikke-regulerende tiltak for sosialt inkluderende og miljømessig mer effektive matsystemer vil bli tatt opp.
Utvalgte
ISAG - European Business School
Profesjonelt høyere teknisk kurs i catering og drikke
- Porto, Portugal
- Online
Kurs
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Portugisisk
Dette kurset tar sikte på å trene spesialiserte seniorteknikere til å lede, koordinere og kontrollere aktivitetene og driften av mat- og drikketjenester (mat og drikke) i catering- og drikkebedrifter, integrert eller ikke i hotellenheter, og garanterer kvaliteten på tjenesten, optimaliseringen ressurser og maksimere lønnsomheten til virksomheten.
Utvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
Raskere veiledning
Universitetsutvidelseskurs Sirkulær gastronomi og akademisk behandling av vegetabilske produkter KMO
- Madrid, Spania
Kurs
Fulltid
5 måneder
Blandet
Spansk
Raskere veiledning
Gjennom kunnskap og implementering av konseptet sirkulær gastronomi er det mulig å forbedre de negative påvirkningene på restaurant- og cateringbedrifter, samt generere en etikk knyttet til en mer bærekraftig og deltakende utvikling av gastronomi. På sin side gir effektiv overvåking bedre økonomiske resultater, i tillegg til å øke innovasjonen og skape nysgjerrighet blant befolkningen for å oppdage nye muligheter for økonomisk vekst.
Utvalgte
Alison Free Online Learning
Kurs i mattrygghet og hygiene
- Online USA
Kurs
Fulltid, Deltid
1 time
Fjernundervisning
Engelsk
Dette gratis nettkurset lærer deg gode rutiner for mattrygghet og viser deg hvordan du profesjonelt kan administrere et serveringssted.
Utvalgte
University of Otago
Postgraduate Diploma in Science (PGDipSci) in Food Science
- Dunedin, New Zealand
Etterutdanningsdiplom
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Product Development
- London, Canada
Vitnemål på høyere nivå
Fulltid
45 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Yrkesutdanning i matproduksjon (påfyll)
- Rauma, Finland
Kurs
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Finsk
Utvid dine ferdigheter og ekspertise innen matproduksjon med et 12 måneders påfyllingsprogram. Designet for søkere med tidligere erfaring i bransjen. Ligger i Rauma, Finland, kjent som et knutepunkt for matproduksjon i landet. Programmet tilbyr et unikt læringsmiljø omgitt av bransjefortreffelighet.
Utvalgte
Centennial College - Canada
Sertifikat i Food Service Worker
- Online
Sertifikat
Deltid
Fjernundervisning
Engelsk
Dette nettbaserte programmet tilbys til de som ønsker å satse på en karriere i matservicebransjen. Dette sertifikatprogrammet vil gi deg jobbferdighetene og hjelpe deg med å tilpasse deg endringer i bransjen. Kursene fokuserer på helsevesenet og er utviklet i samarbeid med Helse- og langtidsomsorgsdepartementet, faglige organisasjoner og arbeidsgivere.
Utvalgte
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Graduate Certificate in Food and Nutrition Management
- Ottawa, Canada
Vitnemål på høyere nivå
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Nyutdannede fra Food and Nutrition Management Ontario College Graduate Certificate-programmet tar karrieren i matservicebransjen til neste nivå. Dette ettårige programmet bygger på dine kulinariske/gjestfrihetsferdigheter og gir deg kunnskapen og erfaringen fra den virkelige verden som trengs for å lykkes i den lukrative helsesektoren i matserviceindustrien.
Utvalgte
Vrije University - Summer graduate programs
Sommerkurs i å fôre milliarder: utfordringer og innovasjon innen mat- og vannsikkerhet
- Amsterdam, Nederland
Sommerkurs
Fulltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
På sommerkurset i Feeding the Billions: Challenges and Innovation in Food and Water Security, utforsker deltakerne en rekke ulike tilnærminger som tar for seg mat- og vannsikkerhet, alt fra internasjonale politiske avtaler til samfunnsbaserte aktiviteter.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i kostholdskokk IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Fulltid
24 måneder
Fjernundervisning
Tysk
Videreutdanning for å bli kostholdsveileder IHK er en annen mulighet for kokker, spesialister innen husstell og ernæring og også for sidedeltakere med yrkeserfaring til å øke sin egen attraktivitet for arbeidsmarkedet.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Se mindre
Populært studieformat
Akademisk kurs Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap
Hva er matvitenskap?
Matvitenskap studerer mat og hvordan den forholder seg til miljø, samfunn og økonomi. Det inkluderer studiet av matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Matvitenskap omfatter også studiet av matbåren sykdom og forurensning.
Hva kan jeg gjøre med en grad i matvitenskap?
En grad i matvitenskap kan føre til en karriere i næringsmiddelindustrien, og jobber innen områder som matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Nyutdannede i matvitenskap kan også jobbe innen matbåren sykdom og forurensningsforskning. Det er muligheter for de med bakgrunn fra matvitenskap å jobbe i offentlige etater eller private virksomheter som er involvert i reguleringen av næringsmiddelindustrien. Matvitenskapsutdannede kan forfølge karrierer i akademia, undervise og drive forskning ved universiteter og høyskoler.
Hvorfor studere matvitenskap?
Matvitenskap er viktig av flere grunner. Det hjelper oss å forstå hvordan mat påvirker helsen vår og miljøet, noe som kan bidra til å forbedre matproduksjon og prosesseringsmetoder, og sikre at maten vi spiser er trygg og næringsrik. Ved å studere matvitenskap kan vi også lære mer om hvordan vi kan forebygge og kontrollere matbåren sykdom. Til slutt hjelper matvitenskap oss å forstå de komplekse økonomiske og sosiale faktorene som påvirker matproduksjon og forbruk.
Matvitenskapelige grader
Matvitenskapelige grader tilbys på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer varer vanligvis i fire år og dekker emner som matkjemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate-programmer varer vanligvis i to år og inkluderer kurs i avanserte matvitenskapelige emner som omfatter matfysikk og ingeniørfag.