MISTI MIS Training Institute

Introduksjon

MIS Training Institute (MISTI) ble grunnlagt i 1978 og er internasjonal leder innen internrevisjon, svindel, IT-revisjon og informasjonssikkerhetsopplæring, med kontorer i USA og London. MIS Training Institutes ekspertise trekker på erfaring fra opplæring av mer enn 200 000 delegater over fem kontinenter.

Å hjelpe revisjons- og informasjonssikkerhetsfagfolk med å holde seg øverst i spillet har alltid vært kjernen i MISTIs oppdrag. For det formål har MIS Training Institute utviklet og fokusert sitt store utvalg av opplæringskurs og arrangementer på de omfattende behovene til interne og IT-revisorer og informasjonssikkerhetsutøvere. MIS Training Institutes enestående kursplan dekker de mest oppdaterte emnene, gir påvist revisjons- og sikkerhetspraksis og leverer informasjonen som trengs for å lykkes i dagens organisasjoner.

MIS Training Institute-opplæringskurs er tilgjengelige ansikt til ansikt i et live klasserom i større byer over hele verden, som et internt sted når det gjelder ditt forretningssted, eller online - som et live webinar eller en selvstudie program. MIS Training Institute kurs og konferanser ledes av bransjeeksperter ... praktiske proffer som har vært i felten og som praktiserer det de lærer. Deltakere på MIS Training Institute-arrangementer drar nytte av upartisk praksis, velprøvde strategier og leksjoner i den virkelige verden.

Steder

  • Cordaville Road,153, 01772, Southborough

Spørsmål