MIT - PEP Professional Institute

Introduksjon

MIT Professional Education tilbyr muligheter for livslang læring for fagfolk globalt - enten det er på campus, online, internasjonalt eller på firmaets nettsted.

MIT Professional Education tilbyr etterutdanningskurs og muligheter for livslang læring for fagpersoner innen naturvitenskap, ingeniørfag og teknologi på alle nivåer, fra hele verden. Verdt å merke seg er at MIT-professorer og forelesere leder og underviser i alle MIT Professional Education-tilbud. Noen av programmene våre har en lang historie, andre er relativt nye.

Det avanserte studieprogrammet registrerer fagpersoner som ønsker å ta regelmessige, kredittbærende MIT-kurs for ett eller flere semester på campus i Cambridge.

Korte programmer, tidligere kalt "Summer Sessions", trekker mer enn 1500 globale deltakere til campus hvert år for å delta på rundt 50 korte kurs, 2-5 dager lange, som primært tilbys om sommeren.

Noen av våre korte kurs tilbys på et økende antall internasjonale steder gjennom internasjonale programmer.

Bedrifter og organisasjoner engasjerer MIT Professional Education for å utvikle skreddersydde tilpassede programmer som spenner fra en dag til en årlig sekvens av økter, levert på eller utenfor campus.

Steder

  • North Randall Avenue,1714, 53545, Janesville

Spørsmål