Monroe County Community College

Introduksjon

Monroe County Community College er en offentlig toårig institusjon støttet av skattepenger fra Monroe County, pedagogiske midler fra staten Michigan og studieavgift. Monroe County Community College District ble dannet 29. juni 1964 av velgerne i Monroe County. 3. juli 1964 fikk distriktet lovmessig fullmakt i henhold til bestemmelsene i Michigan Act 188 i Public Acts of 1955 til å fungere som en community college. Main Campus på 210 hektar ligger sentralt i Monroe County med lett tilgang til Detroit og Toledo. Whitman Center i Bedford Township nær grensen mellom Michigan og Ohio tilbyr et bredt utvalg av kurs.

I 1964 brakte Monroe County Community College noe til Monroe County som ikke hadde eksistert før - muligheten til å få en høyskoleutdanning lokalt.

Siden da har nesten alt endret seg - tingene som angår oss, hva vi snakker om, vår livsstil, stiler generelt, hva som skaper overskrifter, hva som ikke gjør det. Vår tid i tid beveger seg så raskt at vi ofte ikke slutter å tenke på hvor langt vi har kommet og hvor vi er på vei. Ved å se på vår reise så langt - gjennom alle forandringene - har Monroe County Community College holdt seg konstant i samfunnet, og utviklet seg med tiden for å tilpasse seg endrede behov og fortsette en oversikt over fortreffelighet og service.

Steder

  • South Raisinville Road,1555, 48161, Monroe

Spørsmål