Northampton Community College

Introduksjon

Med et varig engasjement for det regionale samfunnet det tjener og fokus på studenters suksess, har Northampton Community College utviklet et rykte som en institusjon med ekstraordinær utmerkelse, og har fått utmerkelser på statlig og nasjonalt nivå for innovative programmer, fremragende fakultet og imponerende studentprestasjoner. .

Den teller blant sine vellykkede alumner en fire ganger Pulitzer-prisvinner og en Oscar-vinnende regissør, samt en rekke administrerende direktører, presidenter og ledere for næringslivet og industrien. I dag har Northampton Community College lokasjoner i Bethlehem, Southside Bethlehem og Monroe County, og betjener nesten 20 000 studenter hvert år fra 53 fylker, 48 land og 25 stater.

Oppdrag

I erkjennelse av at studenter er hovedgrunnen til at Northampton Community College eksisterer, søker vi å tilby utmerkede, tilgjengelige og omfattende læringsopplevelser i samarbeid med de dynamiske, mangfoldige samfunnene vi betjener.

verdier

Vi tror at læring trives når det er en følelse av nysgjerrighet og spenning rundt verden vi lever i. Som sådan verdsetter vi:

Fortreffelighet
Kvalitet i utdannings- og treningsopplevelsene vi tilbyr, er basert på vår dedikasjon til undervisning og læring

Innovasjon
Kreativ problemløsning, lydhørhet, entreprenørskap og vår evne til å tilpasse seg raskt til en verden i endring

Bærekraft
Forpliktelse til den langsiktige helsen til institusjonen, samfunnet, økonomien og miljøet

Ansvarlighet
Institusjonelt og individuelt ansvar for våre handlinger, vekst og utvikling

Integritet
Akademisk og personlig ærlighet, rettferdighet, etisk oppførsel og respekt for andre i vårt lærings- og arbeidsmiljø

Mangfold, rettferdighet og inkludering
Et miljø som fremmer og verdsetter hver persons bidrag, og feirer måtene kulturer, identiteter og bakgrunn beriker høyskolesamfunnet og forbedrer vår akademiske fortreffelighet.

Engasjement
Engasjement i og samarbeid med høgskolen, lokale og globale samfunn

Syn

Som en av de ledende samfunnshøgskolene i landet, vil vi:

 • Fremme det høyeste nivået av studentsuksess i å oppnå akademiske, personlige og profesjonelle mål
 • Gi toppmoderne utdanning og opplæring i alle lokalsamfunn vi betjener
 • Vær den foretrukne høyskolen for innovativ programmering
 • Oppmuntre alle medlemmer av samfunnet vårt til å ha en livslang tilknytning til høyskolen
 • Respekter og bekrefter alle menneskers verdighet

Hvorfor NCC?

NCC er en av de rimeligste høyskolene i Pennsylvania. Studenter sparer mer enn $25 000 hvert år på undervisningskostnader sammenlignet med andre høgskoler og universiteter i området. Institusjonen har utviklet seg i løpet av de siste 54 årene til regionens største, mest mangfoldige høyskole som ikke bare er anerkjent i staten, men rundt om i landet for fortreffelighet til sine programmer og folk. NCC er stolt av sin ekspansive bredde av programmer og forpliktelse til student suksess og tilgang. Det tilbyr et svært engasjerende, samarbeidende og gründermiljø for å lære og utvikle seg. NCC fortsetter å vokse for å møte behovene til samfunnet. Tillegget av Follett Family Center for Innovation and Entrepreneurship i Fowler Family Southside Center har utvidet NCCs evne til å gi utmerkede og tilgjengelige læringsopplevelser til folk i samfunnet og sikrer høyskolens posisjon som en arbeidsstyrkepipeline for områdets industrier for nær fremtid .

Statistikk

I dag betjener NCC mer enn 20 000 studenter i året i studiepoeng og ikke-kredittprogrammer og er strategisk posisjonert for å gi studentene den utdanningen de trenger for å komme inn i arbeidsstyrken eller for å fortsette studiene.NCC gir grader, sertifikater og vitnemål i mer enn 100 felt er en av de største arbeidsgiverne i Lehigh Valley, og er den eneste community college i Pennsylvania som tilbyr boliger på campus.Med tre studiesteder nyter NCC også en studentmasse som er mangfoldig når det gjelder alder, etnisitet, inntekt og akademisk interesse.

 • 63% av studentene er førstegenerasjons studenter.
 • Studenter kommer fra 58 fylker, 40 land og 28 stater .
 • 54 % av studentene er involvert i overføringsprogrammer og 36 % er involvert i karriereprogrammer.
 • 50% av studentene er bosatt i Northampton County og 21% i Monroe County.
 • 12 025 studenter er påmeldt studiepoeng.
 • 54 % av studentene mottar økonomisk støtte.
 • Student-til-fakultet-forholdet ved NCC er 16/1 .

  Alumnistatistikk

  Steder

  • 3835 Green Pond Road, 18020, Bethlehem

  Spørsmål