Northeast State Community College

Introduksjon

Northeast State Community College er en omfattende to-årig community college under Tennessee Board of Regents 'styring av State University og Community College System i Tennessee.

Som en omfattende community college tilbyr Northeast State universitets parallelle programmer designet for studenter som ønsker å overføre til et annet college eller universitet, karriereprogrammer for studenter som planlegger å komme inn i arbeidsstyrken umiddelbart etter endt utdanning, og videreutdanning og samfunnstjenesteprogrammer for profesjonell vekst og personlig berikelse til innbyggerne i fylkene Carter, Johnson, Sullivan, Unicoi og Washington.

Northeast State er et offentlig, omfattende samfunnskollegium med åpen tilgang som fremmer livslang læring og styrker samfunnets økonomiske og sosiale / kulturelle aspekter. Høgskolen tilbyr innovative, høykvalitets og relevante tilknytnings-, sertifikat- og karrierefokuserte utdanningsprogrammer og tjenester for å lette undervisning, læring, service og studenters suksess. Programmering og omfattende støttetjenester tilbys gjennom varierte leveringssystemer og på flere studiesteder i hele sitt primære tjenesteområde, Carter, Johnson, Sullivan, Unicoi og Washington County. Innen alle aspekter av sin virksomhet tjener Northeast State publikums interesse gjennom fornuftig bruk av skattemessige, menneskelige og fysiske ressurser og tilveiebringelse av trygge og sikre campuser.

Northeast State Community College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele tilknyttede grader.

Steder

  • Tennessee 75,2425, 37617, Blountville

Spørsmål