Northern Regional College

Introduksjon

Northern Regional College er hovedleverandør av videreutdanning på tvers av fire av de 11 rådsområdene i Nord-Irland, og dekker en befolkning på over 560.000. Vi tilbyr et omfattende utvalg av kvalifikasjoner for skolefra, full- og deltidskurs for voksne, lærlingplasser, yrkeskvalifikasjoner og universitetsakkrediterte kurs, samt tilby en rekke forretningstjenester for å støtte næringslivet.

Vi er en høyskole med seks studiesteder - Ballymoney, Ballymena (Farm Lodge og Trostan Avenue), Coleraine, Magherafelt og Newtownabbey, og har nå begynt på en spennende investering på £ 84 millioner for å utvikle vår Coleraine og Ballymena campus der vi vil flytte fra seks til fire studiesteder innen 2024.

På Northern Regional College lærer vi over 10.000 studenter - 5500 videreutdanning, 1000 høyere utdanning og nesten 1000 lærlinger. Mange av foreleserne våre fortsetter å jobbe som fagpersoner i bransjen og tilbyr omfattende kunnskap og erfaring fra spesialistområdet og hjelper oss med å utstyre studentene med den kunnskapen og ferdighetene de trenger for å forberede dem på arbeidslivet. Høgskolen har omfattende velutstyrte verksteder og klasserom med det nyeste utstyret og fasilitetene for å oppfylle bransjestandarder.

Steder

  • Trostan Avenue, BT43 7BN, Ballymena

Spørsmål