47 Profesjonell matlaging degrees found
- Studiet av mat og drikke
- Profesjonell matlaging
- Oceania17
- Europa14
- Nord-Amerika13
- Asia2
- Sør-Amerika1
47 Profesjonell matlaging degrees found
Utvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Entreprenørsjef-program: Design, etablering og strategi for restaurantbedrifter
- Barcelona, Spania
Kurs
Fulltid
14 uker
Fjernundervisning, På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
Slipp løs entreprenørånden din på Entrepeneurchef-programmet. Dette kurset gir deg en global visjon fra unnfangelsesstadiet til etter åpningen, og forbereder deg direkte mot målet: "Jeg skal lage min egen restaurant". Enten du har et klart prosjekt eller ikke, vil kurset åpne tankene dine for nye måter å forstå restaurantbransjen på og fremfor alt for måtene kundene vil akseptere forslaget på i årene som kommer. Dette kurset er en reise gjennom alle stadiene du må gjennom, med spesiell oppmerksomhet til atferdsaspektene til kundene, de nyeste forretningsmodellene og, selvfølgelig, det digitale miljøet som vil betinge suksess.
Utvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Postgraduate Degree in Fine Dining & Culinary Innovation
- Barcelona, Spania
Etterutdanningsdiplom
Fulltid
3 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
The Postgraduate in Haute Cuisine and Culinary Innovation tilbyr profesjonell opplæring for gastronomisk entreprenørskap og/eller å jobbe i eksklusive restauranter, hotellkjeder og andre destinasjoner i cateringsektoren i kreativ kokk, kjøkkensjef og kulinariske forskningsstillinger.
Utvalgte
Centennial College
Sertifikat i kulinariske ferdigheter (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Sertifikat
Fulltid
1 år
Fjernundervisning
Engelsk
Centennial College 's kulinariske ferdighetsprogram er godt avrundet og vil ta bare ett år å fullføre. Dette høgskolesertifikatprogrammet vil legge vekt på et grunnlag for kulinariske ferdigheter mens man skaffer seg lokale matprodukter i Ontario og lærer kunsten å lage sesongmessig matlaging. Fra bransjeledende kokkefakultetmedlemmer, lærer du å tilberede utsøkte menyer og retter inspirert av globale mattrender og smaker. Disse dedikerte instruktørene vil gi deg trenings- og læringsopplevelser som vil sikre at du mestrer kulinariske grunnleggende elementer, ingredienser, matlaging og alle andre ferdigheter som kreves for å komme inn i denne spennende bransjen. Du vil også forstå at en karriere innen det kulinariske feltet er drevet av lidenskap og belønnet gjennom ferdighetsutvikling. Når programmets gjennomføring er vellykket, vil du få viktige bransjesertifiseringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR, noe som vil øke din ansettbarhet.
Utvalgte
Fanshawe College
College Certificate i profesjonelle slakteriteknikker
- London, Canada
Sertifikat
Fulltid
30 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Canadas slakteriindustri øker, og dette programmet vil gi deg all kompetansen som trengs for å bli slakter og slå bakken. Du vil bygge ferdigheter innen kjøttbehandling, produktemballasje, profesjonelle sikkerhetsstandarder og kundeservice, undervist av fakultetet med mange års erfaring innen slakteri.
Utvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiensk pastaprogram
- Parma, Italia
Sertifikat
Fulltid
3 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Dette unike kurset vil gi studentene muligheten til å gå inn i verden av italiensk pastaproduksjon, lære spesifikke teknikker for både tørr og fersk pasta, samt hvordan de skal håndtere produksjon for direktesalg og catering. Dette er den perfekte sjansen for alle internasjonale studenter som ønsker å lære teknikkene for pastaproduksjon og -produksjon både for fersk pastalaboratorium og catering til å få en ekte profesjonaliserende opplevelse og ta et skritt videre til entreprenørskap i bransjen.
Utvalgte
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Sommerkurs i kreativt kjøkken
- Bilbao, Spania
Sommerkurs
Deltid
2 uker
På universitetsområdet
Engelsk
I dette sommerkurset i kreativt kjøkken, undervist på engelsk, vil vi utforske de ulike fasene av et gastronomisk prosjekt: analysere konteksten til avantgarde-kjøkkenet, undersøke konseptet som skal utvikles, designe og skape en kulinarisk opplevelse fra start til slutt , og menyen som følger med.
Utvalgte
Santa Barbara City College
Skills Competency Award i personlig kokkopplæring
- Santa Barbara, USA
Kurs
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
En Skills Competency Award i Personal Chef Training Program utvikler ferdigheter og kompetanse for stillinger i gjestfrihetsbransjen. Dette unike programmet gjenspeiler bransjestandarder ved å gi opplæring i et realistisk arbeidsmiljø. Studentene har muligheten til å velge enten hotell- eller restaurant-/kulinariske programspor.
Utvalgte
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Yrkesutdanning i restaurant- og cateringtjenester, kokk/kokk (påfyll)
- Pori, Finland
Kurs
Fulltid
14 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Finsk
Et omfattende kulinarisk 14-måneders program designet for personer med alle kulinariske bakgrunner. Opplæringen dekker grunnleggende kokkekunst og forretningsferdigheter. Opplæring på jobb er en viktig del av programmet, og gir praktisk erfaring i virkelige omgivelser. Programavgiften inkluderer ingredienser som brukes gjennom hele kurset, samt profesjonelle uniformer og et knivsett.
Melbourne Polytechnic
Sertifikat IV i kommersiell matlaging
- Preston, Australia
Sertifikat
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Ønsker du å være kjøkkensjef? Eller til og med eie restauranten? Melbourne Polytechnic s sertifikat IV i Commercial Cookery har alle ingrediensene og teknikkene du trenger for å skape din perfekte karriere.
Cookery School at Little Portland Street
Et måltid om gangen
- London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Kurs
Deltid
På universitetsområdet
Engelsk
Lær å nyte mat og bli en trygg kokk eller utvide repertoaret ditt. I hver klasse en tre-retters måltid blir undervist med mye hands-on praksis. Grunnleggende ferdigheter læres og forsterkes som du koker din vei gjennom seks ukers kurs. Det legges vekt på deilig mat, rask og enkel å tilberede som vil imponere dine venner og familie!
Mente Argentina
Professional Chef Program - Culinary Arts i Argentina
- Recoleta, Argentina
- Buenos Aires, Argentina
Kurs
Fulltid
På universitetsområdet
I de senere årene har utviklingen i gourmet mat og restaurant bransjen så vel som en økning i etterspørselen etter høy kvalitet utløst et behov for utdannede profesjonelle kokker internasjonalt
International Culinary Studio
Certificate in Cookery IV
- Canterbury Plains, New Zealand
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Horeca Academy
Profesjonell europeisk kokk (PEC)
- The Hague, Nederland
- Amsterdam, Nederland
Diplom
Deltid
3 timer
Blandet
Engelsk
Elsker du å lage mat og vil du jobbe i den internasjonale gjestfrihetsbransjen? Så lenge du er koblet til internett og har et sted hvor du kan øve på matlaging, kan du starte dette profesjonelle kokkeprogrammet. Her er din sjanse, bli med på vårt online program og bli en profesjonell europeisk kokk. Du kan studere for å bli en profesjonell europeisk kokk uansett hvor du er i verden.
Hibbing Community College
Kulinarisk kunst - Sertifikat
- Hibbing, USA
Sertifikat
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Studenter som fullfører dette programmet vil være forberedt på sysselsetting i følgende stillinger: kjøkkensjef, matproduksjonssjef, kokk (de fleste lokasjoner vil kreve ekstra arbeidserfaring), sous kokk, bankettkokk, institusjonell produksjonskokk / veileder.
Institute Of Technical Education
Teknisk diplom i kulinarisk kunst
- Singapore, Singapore
Diplom
På universitetsområdet
Engelsk
Kurset hans gir studentene ferdighetene og kunnskapene til å sette opp og drive en restaurant og administrere sin kulinariske drift, middagsbegivenheter, innkjøp og salg, F & B-budsjett, personale og forskning og utvikling for å introdusere den nye menyen og konseptene til en fransk restaurant.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Se mindre
Populært studieformat
Akademisk kurs Programmer i Studiet av mat og drikke Profesjonell matlaging
Et profesjonelt matlagingsprogram hjelper studentene å få ferdighetene som er nødvendige for å lykkes som profesjonell kokk, catering, souschef eller grillkokk i store eksklusive restauranter og små kafeer. Studentene lærer også om matlaging, helse- og sikkerhetskoder og hvordan man planlegger menyer.