Ranger College

Introduksjon

En av de eldste kontinuerlig opererende offentlige toårige høyskolene i delstaten Texas, tilbyr Ranger College to-studiepoeng til studenter i over 40 forskjellige videregående skoler i vår region. Vår hovedcampus ligger i Ranger, med travle satellittcampuser i Brown County og Erath County. Ranger College er fullt akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools (SACS).

Ranger College hovedcampus har en 50 mål stor campus innenfor bygrensen til Ranger, et Eastland County-samfunn på rundt 2500 mennesker, som ligger på Interstate 20 mellom Fort Worth og Abilene. De vakkert skogkledde, bølgende åsene og mange innsjøer gir gode muligheter for jakt, fiske og friluftsliv, mens City of Ranger har et utmerket skolesystem og flere aktive kirker.

Campus i Ranger betjener flere fylker i det nordlige Texas og tildeler gradene Associate of Arts, Associate of Science og Associate of Applied Science. Studenter på campus kan bo i høgskolens sovesaler og nyte fasilitetene på college eller bo hjemme og pendle.

I tillegg til Ranger-anlegget tilbyr høgskolen omfattende kurstilbud i Brown County i Early og Erath County i Stephenville. Ranger har også tilgjengelige kosmetologiprogrammer i Brownwood og Stephenville. Omfattende yrkessykepleieprogrammer tilbys i Brown County og i vårt senter i Stephenville. Høgskolen driver et kommersielt lastebilkjøringsprogram.

Ranger College har opplevd en enorm vekst de siste årene i hele distriktet. Spesielt bemerkelsesverdig har vært den raske økningen i dobbeltregistrering ved 40+ uavhengige skolekretser som serveres av institusjonen. Til tross for all vekst og utvikling opprettholder Ranger College en av Texas laveste studieavgift og gebyrkostnader.

Ranger College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for å tildele sertifikater og tilknyttede grader.

Steder

  • College Circle,1100, 76470, Ranger

Spørsmål