Rose State College

Introduksjon

Rose State College er en offentlig, toårig institusjon med en "åpen dør" opptakspolitikk. Skolen tilbød sine første klasser 21. september 1970. Opprinnelig kalt Mid-Del Junior College, og ble omdøpt til Oscar Rose Junior College til minne om Midwest City-Del City Superintendent of Schools. I april 1983 ble navnet offisielt endret til Rose State College . I dag ønsker Rose State flere enn 13 000 studenter velkommen hvert år og er dedikert til å hjelpe hver eneste student å lykkes.

Hos Rose State er det viktig for oss å være et samfunnshøgskole som er like fokusert på samfunnsdelen som vi er høyskoledelen. I alt vi gjør, er det vår forpliktelse overfor deg å gå utover å bare gi deg en utdanning - å gi deg den veiledningen du trenger på alle nivåer.

Det starter med velkomst- og karriererådgivningssentrene våre for å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang. Og når du først er en student, vil du oppdage fordelene som elevene våre forteller oss om og om igjen de elsker om Rose State: mindre klassestørrelser, mer en-til-en-tid med lærere, og seriøst faglig fokus i en mer avslappet , vennlig atmosfære.

Akademikere og programmer

Faglig er høgskolen organisert rundt fem avdelinger: Business and Information Technology, Engineering and Science, Health Sciences, Humanities and Social Sciences. Mer enn 60 grads- og yrkesfaglige programmer er tilgjengelige, hvorav mange kan hjelpe deg med å forberede deg til fullføringen av en bachelorgrad.

Rose State tilbyr også sin arbeidsstyrkeutvikling, som består av Community Learning Center og Professional Training Center. Community Learning Center er kjent for sitt brede spekter av programmer for livslang læring, inkludert det populære Kids College. Professional Training Center tilbyr bedriftsopplæring, rådgivning for små bedrifter og hjem til Oklahoma Environmental Training Center der folk fra hele Oklahoma er trent i avløpshåndtering.

Steder

  • Southeast 15th Street,6420, 73110, Midwest City

Spørsmål