San Joaquin Delta College

Introduksjon

Med over 100 karriere- og gradsertifikatprogrammer er Delta det beste reisemålet for studenter i California Valley, som ønsker å lære en ny fagfag, oppgradere sine ferdigheter eller tjene overføringsenheter til fireårige høyskoler og universiteter.

San Joaquin Delta College ligger i San Joaquin Valley, og serverer det kulturelt mangfoldige samfunnet i California's Central Valley og utover. Vår forpliktelse til nyskapende høykvalitetsutdanning gir studentene den kunnskapen, erfaringen og opplæringen som er nødvendig for det 21. århundre.

Hvert år på Delta er vi stolte av å møte - og overstige - behovene til over 20.000 studenter i over 70 forskjellige studieretninger. Vi driver studenter til prestisjetunge fireårige institusjoner, ofte innenfor University of California og Cal State skolesystemer. Vi tilbyr sertifikater, grader, overføringskreditter og teknisk opplæring for karriereutvikling eller karriereendringer senere i livet.

Våre vakre oppdaterte studiesteder i Stockton og Mountain House gir studentene toppmoderne laboratorium og vitenskapelige fasiliteter, gode biblioteker og forskningssentre, samt fremragende studentressurser for veiledning og støtte.

Akkreditert av Western Association of Schools and Colleges, Californias offisielle organ for skoleakkreditering, opprettholder Delta stolt det høyeste nivået av akademiske standarder på community college-nivå. Samlet sett er vår oversikt over pedagogisk dyktighet, livlig samfunnsengasjement og karriereinnstilte læreplaner alle i tjeneste med ett mål: å forberede studentene våre på fremtidig suksess.

Steder

  • Pacific Avenue,5151, 95207, Stockton

Spørsmål