Sandwell College

Introduksjon

Velkommen til Sandwell College, et landemerke for utvikling av utdanning og opplæring i Black Country og Birmingham!

Vår ikoniske Central Campus på £ 77 millioner ruver over sentrum av West Bromwich og tiltrekker seg studenter fra hele regionen, med unge mennesker på våre mer spesialiserte programmer som kommer langt fra.

Flertallet av våre heltidsstudenter er i alderen 16-18, og studerer kurs designet for å gi dem ferdigheter for den moderne arbeidsplassen (for eksempel Automotive Engineering, Beauty Therapy og Web Design). Mange av våre yrkesfagkurs for skolefra har 100% bestått, mens en veldig høy andel av studentene våre kommer rett på universitetet.

Vi ønsker også tusenvis av voksne elever velkommen til et ekstremt bredt utvalg av heltid, deltid og korte kurs. Disse spenner fra inngangsnivå smaksprøver til grunnleggende grader, nivå 5 yrkesfaglige programmer og kontinuerlig faglig utviklingskurs.

En viktig funksjon i vår bestemmelsen er et voksende læretid program og et bredt spekter av kurs utviklet for å møte behovene til regionale og lokale arbeidsgivere. Et spesialistteam tilbyr arbeidsbasert læring, skreddersydd opplæring og korte kurs for å imøtekomme kravene til enkeltbedrifter.

Vår state-of-the-art Central Campus inkluderer en spesialist automotive sentrum, skjønnhet og frisørsalonger, datarom, byggeverksteder, engineering og laboratorier, mote og fotostudioer, en idrettshall og en 170-seters kino - blant mange andre fasiliteter. Trainees tannpleiere praktiserer i en simulert kirurgi, mens Reise- og turismestudenter trener i et ekte flykropp.

Hvis du vil se hva en av de største videreutdanningskollegene i West Midlands kan tilby deg, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Steder

  • Spon Lane,1, B70 6AW, West Bromwich

Spørsmål