Southeast Community College

Introduksjon

Southeast Community College ( SCC ) er forpliktet til sitt oppdrag å styrke og transformere studenter og de forskjellige samfunnene det tjener gjennom tilgjengelige, dynamiske og responsive Pathways til karriere- og teknisk, akademisk overføring og videreutdanningsprogrammer. Southeast Community College har mer enn 60 karriere- / tech- og overføringsprogramalternativer å velge mellom, grad, diplom og sertifikatalternativer.

Sørøst er en pulserende toårig offentlig institusjon for høyere utdanning som betjener et primærområde med 15 fylker i sørøstlige Nebraska. Vi tilbyr flere lokasjoner og fortsetter å utvide sine online muligheter. Med høy kvalitet karriere / tekniske og akademiske programmer og svært rimelig undervisning og avgifter, gir Southeast Community College studenter enorme muligheter til å skape sin fremtid ved å skaffe seg ny kunnskap, ferdigheter og bevissthet. Vår unike blanding av karriere / tekniske programmer vil gi studentene de ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i arbeidsstyrken.

Våre programmer gir studentene muligheter til å jobbe med det nyeste utstyret og teknologiene.

Southeast Community College 's Academic Transfer program gir studentene en enestående mulighet til å oppnå et akademisk fundament av høy kvalitet til meget rimelige priser. Høgskolen tilbyr små klassestørrelser med instruktører dedikert til instruksjonsekspertise, studenters suksess og reflekterende og kreative elevers utvikling.

I løpet av de siste fem årene har Southeast Community College implementert flere transformative tiltak, inkludert bygging av nye anlegg, konvertering fra et kvartal til et semesterkalendersystem, oppgraderinger av teknologiinfrastruktur, omfattende renovering av eksisterende anlegg, klima- og kulturtransformasjon og andre viktige Endringer.

Steder

  • O Street,8800, 68520, Lincoln

  • West Scott Road,4771, 68310, Beatrice

  • South State Street,600, 68405, Milford

Spørsmål