Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 Sertifikat programmer Programmer i Barbering 2024

8 Sertifikat Programmer i Barbering 2024

Oversikt

Når en student forfølger et sertifikat, intensiv instruksjon gitt i en bestemt studium. Varigheten av et program av denne typen kan variere fra noen måneder til flere år, og er generelt forfulgt for å angi en bestemt karrierevei.

Hva er et sertifikat i barbering? Studiet er sentrert på å tiltrekke teknikker for å klippe, form og stil gutters og menns hår, inkludert ansiktshår. Opplæring av ferdigheter vanligvis omfatter skjæring, farging og styling med kosmetikk verktøy, inkludert saks og barberhøvler. Et flertall av kursene fokuserer på disse spesielle ferdigheter, men annet materiale som kan være dekket i et sertifikat program kan være business og ledelse forelesninger å gjelde for driften av en salong eller barbershop, og trening teknikker for ansatte.

Fordelene med en barbering sertifikat program går utover grunnleggende hands-on teknikker.Studenter kan også få tillit i kommunikasjonsferdigheter i håndteringen av det offentlige for å bistå i å tiltrekke seg og beholde en solid kundebase.

De tilknyttede kostnadene ved denne type studium kan variere mye avhengig av plasseringen av skolen og varigheten og innholdet i programmet. Bestem hvilket program som passer for deg, og deretter kontakte de administrative kontorene til bestemt sted hvis du har spørsmål om kostnader.

Legge inn en karriere som frisør kan gi stabilitet og en lukrativ inntekt for mange enkeltpersoner. De med finslipt ferdigheter for skjæring, trimming og fargestoffer kan fungere innenfor salonger og frisørsalonger, eller etablere en selvstendig virksomhet som gründere. Posisjoner rundt om i verden kan være konkurransedyktig, men det er vanligvis krever i mange butikker og salonger for de med høyt nivå ferdigheter sammen med evnen til å kommunisere godt og ha en forståelse av forretningsdrift.

Disse typer sertifikater er allment tilgjengelig over hele verden. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Sertifikat
  • Kosmetikk
  • Hårstyling
  • Barbering
Studieretninger
  • Kosmetikk (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat