Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Sertifikat programmer Programmer i Barbering i Bedford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2024

1 Sertifikat Programmer i Barbering i Bedford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2024

Oversikt

Bedford har to offentlige universiteter - University of Bedfordshire og Bedford College, begge med en rekke akademiske og yrkeskompetanse. Det er også Stella Mann College of Performing Arts privat høyskole spesialisert seg på dans og musikkteater.

Barbering programmene vanligvis lære elevene de ferdighetene som trengs for å arbeide i en barbershop eller åpne sin egen haircutting business. Disse programmene vanligvis lære elevene hvordan å kutte, stil og farge håret, sammen med komplementære ferdigheter i barbering, ansiktsbehandlinger og sjamponering.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Et sertifikat er et pedagogisk mål for mange studenter som ønsker å forbedre sin synlighet blant aggressive jobbsøkere. Sertifikater kan bidra til å gi studentene økt kompetanse og erfaring i en rekke ulike disipliner, for eksempel næringsliv, finans, gjestfrihet, ledelse og administrasjon.

Les mer

Filtre

  • Sertifikat
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Kosmetikk
  • Hårstyling
  • Barbering
Studieretninger
  • Kosmetikk (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat