Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 11 Sertifikat programmer Programmer i Internasjonal forretning 2024

11 Sertifikat Programmer i Internasjonal forretning 2024

Oversikt

Sertifikat programmer gi studentene spesialisert utdanning og opplæring i din karriere feltet ønsket. Ofte sertifikat programmer er kortsiktig og kan bli pålagt av arbeidsgiver eller universitet for å supplere din kunnskap og kompetanse.

Hva er et sertifikat i internasjonal business? Dette sertifikatet gir deg kunnskap og erfaring med forretningsfunksjoner i ulike deler av verden. Mange ganger er det undergirds studieprogrammene innen regnskap, business, markedsføring, økonomi og ledelse. Du vil ta kurs som fokuserer på å jobbe med ulike kulturer og regler i internasjonal business. Dette inkluderer klasser som global markedsføring og internasjonal finans. Du kan også være nødvendig for å fullføre et kurs i et annet land.

Fordi internasjonale forretnings sertifikater er vanligvis skreddersydd for å passe en annen grad, vil du få spesifikk trening som gir deg et fortrinn i å ansette. Du kan få høyere lønn tilbud, også.

Mange programmer tar mindre enn seks måneder å fullføre. Kostnaden for internasjonale forretnings sertifikat programmer kan variere sterkt. Kostnaden er avhengig av den spesifikke skolen, landet den er i, og antallet klasser du er pålagt å ta. Kontakt skolens inntakskontoret for kostnadsinformasjon.

Med en internasjonal virksomhet sertifikat åpner du dørene til mange arbeidsplasser i andre land. Sertifikatet kan du arbeide innenfor detaljhandel, gjestfrihet, business, ledelse, økonomi og markedsføring i mange forskjellige kulturer. Enten en regnskapsfører for et globalt selskap eller en markedsførings designer for et europeisk firma, er du opplært til å arbeide under ulike lover og forskrifter. Dine lærte ferdigheter kan bære deg inn i noen av de beste business-relaterte jobber rundt om i verden. Sammenkobling med en annen grad eller fullføre det alene, et sertifikat i internasjonal business beviser at du har ferdigheter og kunnskap til å arbeide under ulike kulturelle forhold.

Sertifikat programmer for internasjonal virksomhet kan bli funnet på en campus eller et virtuelt klasserom. Begge er designet for å gi deg det beste miljøet for læring. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Sertifikat
  • Forretningsstudier
  • Internasjonal forretning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat