25 Konditor programs found
Filtre
- Sertifikat
- Studiet av mat og drikke
- Matfag
- Konditor
25 Konditor programs found
Filtre
Utvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiensk kringleprogram
- Parma, Italia
Sertifikat
Fulltid
4 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Kurset er rettet mot internasjonale studenter som ønsker å bli konditorer og fokuserer på å bygge konsekvent kunnskap om konditorivarer. Programmet er inngangsporten for alle som ønsker å starte en karriere innen konditorivarer, men som ikke har tidligere erfaring på dette feltet.
Utvalgte
FERRANDI Paris
Avansert profesjonelt program i fransk bakverk (sertifikat)
- Paris, Frankrike
Sertifikat
Fulltid
8 uker
På universitetsområdet
Engelsk
Å mestre kunsten fransk bakverk krever strenghet og presisjon, men også en evne til å utvikle og fornye et tilbud. Boutique-, dekorative og eventprodukter vil bli tatt opp under vårt nye program, for å gi deltakerne ny inspirasjon og teknikker fra konditorer på høyt nivå.
Le Cordon Bleu Mexico
Bakverk overlegen sertifikat
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Sertifikat
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
I løpet av denne banen, skal studentene må jobbe med utarbeidelse av iskrem, kaker og petit fours, kunstneriske kreasjoner som bruker sukker og sjokolade, og utarbeidelse av desserter i restauranter.
Schoolcraft College
Sertifikat for kulinarisk bake- og konditorkunst
- Livonia, USA
Sertifikat
Fulltid, Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Sertifikatprogrammet for bake- og konditorfag gir ferdighetene som er nødvendige for å gå inn i bakerier, konditorier, restauranter og hotellbakerier og konditekjøkken. Læreplanen forbereder studentene på kvalitetsbaking og konditorlaging. De to kjernekursene starter med de grunnleggende ferdighetene og bygger gradvis til de mer avanserte og raffinerte ferdighetene. Emner som dekkes inkluderer profesjonalitet, sikkerhet og sanitær, dietetisk baking, bakeprosesser og -teknikker, paier, terter, moderne tortes, fransk bakverk, kalde og frosne desserter, sjokolade, kakedekorasjon, brød, kjeks og mange andre relaterte ernæringsmessige desserter.
Ferrières
De grunnleggende og avanserte teknikkene for fransk bakverk
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
Sertifikat
Fulltid
7 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Fransk
Lærlingen på konditorkursnivå kan utvide sine teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter i fransk bakverk. Han lærer å lage klassiske bakverk og dekonstruere standard, leke rundt former, farger, strukturer og monteringsmetoder. Han lærer å overraske gjester, glede øynene og smaksløkene deres.
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Sertifikat i konditori og bakervarer
- Mariano Moreno, Argentina
Sertifikat
På universitetsområdet
Spansk
Dette programmet inkluderer praktisk undervisning i teknikker som forskjellige bearbeiding av kringle deig, grunnleggende bakverkskremer, grunnleggende kakeproduksjon og brødproduksjon. Etter hvert som elevene blir mer selvsikre, bygger de på ferdigheter de har mestret i tidligere klasser for å lage stadig mer komplekse kaker og desserter og til slutt fulle dessertmenyer. Programmet kompletteres med kvalitative aspekter ved matlaging, inkludert sanitet, identifisering av produkter, innkjøp og kostnadskontroll. Instituttet tilbyr et omfattende sekvensielt studium av grunnlaget for baking og konditori som trengs for å komme inn i bransjen for å komme på mellomnivåstillinger. I løpet av det andre semesteret vil studentene praktisere og delta i faktiske matserveringsoperasjoner som forberedelse til deres fremtidige karriere. Mulige steder inkluderer instituttets egen restaurant L´Ecole eller drev praktiske utdanningsfasiliteter, hoteller, restauranter, countryklubber, feriesteder, kasinoer, spa og matleverandører. Etter fullføring av sertifikatet i patisserier og bakervarer, vil studentene være forberedt og kvalifisert til å gå inn i næringsmiddelindustrien eller for å forfølge en Associate of Applied Science Degree i patisserie og bakervarer, og videreutvikle sine utdanningsmål og karrieremuligheter. Alle studiepoeng oppnådd under sertifikatprogrammet vil bli overført til følgende grad.
Gato Dumas Colegio De Gastronomia (Columbia, Argentina and Uruguay)
Bakeri
- Bogotá, Colombia
Sertifikat
På universitetsområdet
Vi tiltrekker oss mennesker som drømmer om å ha en lederstilling eller ha sitt eget entreprenørskap i kringle-bakeriområdet og ta med seg talentet sitt til verden. At de er lidenskapelige, nysgjerrige, rastløse, med en kreativ og innovativ ånd og at de søker dyktighet i alt de gjør. Gato Dumas er opptatt av å koble dem til deres ambisjoner gjennom bakeriprogrammet. VÅRT FORPLIKTELSE TIL DEG Den beste akademiske opplevelsen. Jobbmuligheter på anerkjente nettsteder. Vi forbinder deg med de beste gastronomiske opplevelsene hvor som helst i verden. Vi driver deg mot veien til entreprenørskap.
Arizona Culinary Institute
SERTIFIKAT I BAKING OG PASTRY
- Scottsdale, USA
Sertifikat
Studentene får en grundig introduksjon til de grunnleggende ferdighetene, teknikkene, konseptene og teoriene som er involvert i profesjonell matlaging.
Pax Institute of Education
SERTIFIKAT III I KOMMERSIELL COOKERY
- Melbourne, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Denne kvalifiseringen gir ferdigheter og kunnskap for et individ til å bli kompetent som en kvalifisert kommersiell kokk som bruker et bredt spekter av matlagingsferdigheter.
King's Institute of Management and Technology
Sertifikat III i kommersiell matlaging
- Woolloongabba, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som kommersielle kokker som bruker et bredt spekter av velutviklede matvarer og god kunnskap om kjøkkenvirksomhet for å lage mat og menyelementer.
Nova Institute Of Technology
SERTIFIKAT III I KOMMERSIELL COOKERY
- South Melbourne, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Denne kvalifiseringen gir ferdighetene og kunnskapene til å bli jobbklare som kommersiell kokk.
Australian Institute of Technical Training (AITT)
Sertifikat III i kommersiell matlaging
- Melbourne, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som kommersielle kokker som bruker et bredt spekter av velutviklede matvarer og god kunnskap om kjøkkenvirksomhet for å lage mat og menyelementer.
Australian Adelaide International College
Sertifikat IV i kommersiell matlaging
- Adelaide, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Denne kvalifiseringen gjenspeiler kommersielle kokker som har en tilsyns- eller teamledende rolle på kjøkkenet. De opererer uavhengig eller med begrenset veiledning fra andre og bruker skjønn for å løse ikke-rutineproblemer.
Durban International College
Sertifikat III i kommersiell matlaging
- Adelaide, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen til kommersielle kokker som bruker et bredt utvalg av velutviklede matlagingsferdigheter og god kunnskap om kjøkkenoperasjoner for å tilberede mat og menyelementer. Ved bruk av skjønn og skjønn jobber de med en viss uavhengighet og under begrenset tilsyn ved hjelp av planer, retningslinjer og prosedyrer for å veilede arbeidsaktiviteter.
New York College - Australia
SERTIFIKAT IV I KOMMERSIELL KOKERI
- Moorooka, Australia
Sertifikat
På universitetsområdet
Engelsk
Denne kvalifiseringen gjenspeiler kommersielle kokker som har en tilsyns- eller teamledende rolle på kjøkkenet.
Populær gradstype
Se mindre
Populært studieformat
Sertifikat Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Konditor
Sertifikat programmer lære deg spesifikke ferdigheter og kunnskap knyttet til din karriere feltet. De er vanligvis kortsiktige programmer designet for å forbedre din nåværende nivå av utdanning og erfaring eller hjelpe deg å flytte inn i en annen karriere feltet.
Hva er et sertifikat i kringle? En kringle sertifisering gir deg de ferdighetene som kreves for å effektivt lage kaker, kremer og kaker. Pastry sertifiseringsprogrammer er spesialisert for de som ønsker å jobbe i bakerier eller high-end restauranter. Å fullføre et program gir deg kunnskap til å håndtere den skjøre natur kringle og kake-making, samt produksjon av ulike puddinger. Du vil også lære av historien av ulike desserter. Dette bestemte plikt tar spesialisert opplæring av noen av de beste konditorer i verden.
Å ha et sertifikat i bakverk sikrer din arbeidsgiver vet du er i stand til på kjøkkenet. Du kan gå på jobb for de beste selskapene, øker lønns- og arbeidsvilkår.
De fleste programmene tar mindre enn tre måneder å fullføre. Kostnaden for bakverk sertifikat programmer kan variere sterkt. Kostnaden er avhengig av den spesifikke skolen, landet den er i, og antallet klasser du er pålagt å ta. Kontakt skolens inntakskontoret for kostnadsinformasjon.
Med et sertifikat i bakverk, har du mange alternativer i din karriere. Fra fem-stjerners restaurant i New York City til et konditori i Italia til et bakeri i Frankrike, bære deg opplæring og kringle ferdigheter med deg hvor som helst i verden. Sertifikatet ditt gir deg en kant over andre søkere også. Du kan spesialisere seg i kaker, kremer, eller puddinger. Du kan åpne opp din egen kake butikken på hjørnet. Du kan koble kringle sertifisering med andre kulinariske sertifiseringer for å gjøre deg enda mer konkurransedyktig.
Alle sertifikat programmer i kringle er gitt på campus for å sikre best mulig opplæring mulig.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.