Keystone logo

79 Sertifikat Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag 2024

Filtre

Filtre

  • Sertifikat
  • Studiet av mat og drikke
  • Matfag
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (79)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Sertifikat Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag

En profesjonell sertifikat kan gjennomføres på de fleste høgskoler eller universiteter. Mange studenter velger å tjene et sertifikat i sitt felt av valget å enten øke sin nåværende karriere eller hjelpe dem å få fremtidig sysselsetting. Mens lengden av studien vil variere avhengig av program og institusjon, kan de fleste være ferdig innen et år.

Hva er et sertifikat i Culinary Arts? Dette programmet er laget for å forberede og kvalifisere enkeltpersoner å lage mat i enten en kommersiell kjøkken miljø eller innen et bredt spekter av kulinariske yrker. Elevene kan lære det grunnleggende matlaging, inkludert alt fra hvordan du skal bruke en kniv til hva krydder beste utfyller hverandre på en tallerken. Noen av kursene som tilbys kan dekke kniv ferdigheter, plating, forbereder kjøtt, aksjer og supper, bakverk, vegetarretter, moderne kokketeknikker, mattrygghet og hygiene, kanapeer, og hvordan å forberede grønnsaker.

Det er mange fordeler forbundet med å tjene et sertifikat.For de fleste individer, det fungerer som et springbrett mot høyere utdanning. Selv om det kan også være gunstig for personer i visse arbeidsmiljøer som krever profesjonell sertifisering. Noen selskaper kan også tilby en høyere lønn for de som har blitt sertifisert.

Skolepenger for programmene vil variere avhengig av institusjonen, landet det ligger og fagfelt. Interesserte enkeltpersoner oppfordres til å ta kontakt med institusjonen direkte for å finne ut mer informasjon.

Jobber i den kulinariske kunster er i høy etterspørsel, og nyutdannede av programmet kan finne vellykkede karrierer innen matlaging bransjen på en rekke institusjoner, som for eksempel bistroer, restauranter, hoteller og catering tjenester. Dette programmet kan hente ut ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å bli en kvalifisert kokk.Noen mulige ambisjoner Nyutdannede kan forfølge inkludere sous chef, enhetsleder for cateringvirksomheten, bankett eller funksjonsleder, kokk patissier, chef de cuisine, kjøkken eller gaming manager, og privat kokk.

Disse programmene tilbys fra institusjoner rundt om i verden, med online klasser tilgjengelig for de som har begrenset adgang til anlegget. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.