Shawnee Community College

Introduksjon

Shawnee Community College ( SCC ) tilbyr over 40 tilknyttede grader, vitnemål og sertifikatprogrammer, inkludert spesialiteter innen helsevesen, forretning, regnskap, landbruksvirksomhet og informasjonsteknologi. Shawnee Community College serverer samfunnet vårt i ikke-kredittopplæringsmuligheter og utviklingsklasser for arbeidsstyrke.

Shawnee Community College har som mål å tjene studentenes behov og vårt mangfoldige samfunn ved å tilby høyere utdanning, samfunnsutdanning, opplæring og tjenester som er tilgjengelige, rimelige og fremmer livslang læring.

Shawnee Community College fremmer studentlæring gjennom community college-konseptets verdier, og anerkjenner det unike ved hver enkelt og mangfoldet av hans / hennes behov. Høgskolen er dedikert til å bruke institusjonens ressurser til å tilby et omfattende program for å møte de ulike behovene og forbedre livskvaliteten for hver enkelt. Utdanning er nøkkelen til å forberede enkeltpersoner til å møte dette århundrets økonomiske, sosiale og flerkulturelle spørsmål. Høgskolen er stolt av å tilby kvalitetsutdanningsprogrammer som inneholder de nyeste teknologiene for å møte studentenes stadig skiftende behov og distriktsinnbyggere.

Shawnee Community College er dedikert til å tilby kvalitet, kostnadseffektive og omfattende programmer til alle personer i distriktet og regionen som kan dra nytte av slike aktiviteter.

Steder

  • Shawnee College Road,8364, 62992, Ullin

Spørsmål