Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

I nesten alle karrierevei, hvis du ønsker å gå videre, må du være i stand til å håndtere mennesker - og det er særlig i verden av virksomheten. I dette kurset, må du mulighet til å se på hva som skiller gode ledere fra dårlige ledere, og hvordan du kan skaffe lederegenskaper som vil tjene deg godt i din fremtidige karriere. Du vil se på ledelse, folk ferdigheter og hvordan man skal håndtere en rekke utfordrende ledelse situasjoner.

Faglig innhold

Denne svært praktiske Kurset ser på hvordan du kan matche de ferdighetene du allerede har til å være en god leder. Over to uker av studiet, vil du se på alt som kreves av en leder, som for eksempel å inspirere et team, og gir nyttige tilbakemeldinger, noe som gjør en pitch, budsjettering, strategi og planlegging, og hvordan du arbeider med vanskelige kolleger - og du vil jobbe mot å lære de nødvendige ferdigheter til å trekke dette av og inspirere et team. Du vil se på ulike lederstiler, og regne ut hvilken som er riktig for deg og de situasjoner som kan oppstå, gitt din egen personlighet og evner.

Fordi dette kurset er rettet mot studenter i alderen 19-25, vil du også se på ledelse utfordringer som påvirker spesifikt at aldersgruppen, for eksempel hvordan å ikke håndtere å bli tatt på alvor på grunn av din alder, og hvordan man skal behandle mennesker som kan være betydelig eldre og mer erfaren enn du er. Case-studier av ulike virksomheter - noen vellykkede og noen ikke - vil hjelpe deg å forstå hva som har ført ledere til å lykkes eller mislykkes. Bedrifter ledet av unge entreprenører er et særlig fokus på casestudiene valgt.

I tillegg vil du lære overførbare ferdigheter som vil være nyttig i en rekke sammenhenger, for eksempel administrasjon delegasjon, offentlige taler og presentasjonsteknikk. Arbeide med studenter fra hele verden vil også gi deg et innblikk i hvordan beste praksis ledelse stiler varierer på tvers av ulike kulturer, og det vil bli omfattende diskusjon om hvordan man skal håndtere mulige sammenstøt med kultur i en stadig mer globalisert verden. Det vil også være tid for studenter med ledererfaring, enten fra arbeidsplassen, fra skole eller universitet, eller fra fritidsaktiviteter, til å ta opp problemer som de har møtt så unge ledere og for konsernet for å diskutere mulige måter at slike utfordringer kan ha blitt løst.

bm

Hvorfor ta dette kurset?

Du kan ha en inspirert idé til en ny app, eller en veldedig sak som du er opptatt av, men å gjøre en suksess av bestrebelser som disse vil nødvendigvis kreve virksomheten lederegenskaper. Likeledes kampanjen du får i din fremtidige karriere er sannsynlig å kreve at forvaltningen av andre medlemmer av staben; og mens noen arbeidsgivere vil tilby trening for dette, vil mange rett og slett forvente deg å finne ut av det selv.

Oxford Royale Academy Business Management Kurset er rettet spesielt mot bedriftsøkonomiske behovene til elever i alderen 19-25. Du kan ta en Gap år, eller være en aktuell lavere, eller nyutdannet som nylig har startet i arbeidslivet. De fleste grader inkluderer ikke business management ferdigheter, men kan likevel føre til arbeidsplasser som gjør - denne intensive, morsomme, hands-on to-ukers kurs kan hjelpe deg nivå opp i ferdigheter slik at du er klar til å ta på seg lederansvar, i uansett hvilken form det kan være. Tross alt, de ferdigheter som er avgjørende i styrerommet er like aktuelt å håndtere en teatergruppe eller politisk kampanje. Omgitt av likesinnede jevnaldrende, dette kurset vil ikke bare trene deg i ledelse og forretningskunnskap, men bidra til å bygge tillit, slik at du vet at du er klar for utfordringene fremover.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Business Management program:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Program undervist i:
Engelsk

Se 21 flere kurs fra Oxford Royale Academy »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juli 2019
Duration
2 uker
Heltid studier
Pris
4,295 GBP
Deadline

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25