South Mountain Community College

Introduksjon

South Mountain Community College (SMCC) gjenspeiler mangfoldet i det omkringliggende samfunnet, en rik blanding av nabolag i landlige, urbane og forstadsområder. Mange av studentene våre kommer fra Phoenix, Laveen, Tempe, Guadalupe og omegn for å delta på klasser på hovedcampus eller vårt offsite-anlegg i Guadalupe; Vi tilbyr også kveldskurs i Laveen på Betty Fairfax High School.

I regnskapsåret 2015-16 var omtrent 6000 studenter på South Mountain Community College ; 70 prosent var første generasjons studenter og 48 prosent hadde til hensikt å overføre til et universitet for å videreutdanne seg. Og med mer enn 75 prosent av disse studentene som identifiserer seg som et mindretall, har South Mountain Community College blitt føderalt utpekt som en minoritetsservicerings- og latinamerikansk serveringsinstitusjon.

Våre små, personaliserte klasser tilbys dager, kvelder og online, og ledes av et engasjert og dyktig fakultet. Karriere og akademisk rådgivning er også tilgjengelig. South Mountain Community College er også en styrkebasert institusjon, som hjelper deg med å først bestemme dine egne personlige styrker, og deretter strategiserer med deg for å maksimere disse styrkene i dine faglige og karrierevalg.

Steder

  • South 24th Street,7050, 85042, Phoenix

Spørsmål