Southeastern Community College - Iowa (SCC)

Introduksjon

Southeastern Community College ( SCC ) er dedikert til livslang læring og støtter stolt alle studenter som er klare til å nå sine karriere- og utdanningsmål.

På Southeastern Community College har vi noe med det. Mens noen begynner reisen til en fireårig grad, lærer andre spesialiserte ferdigheter for å gå inn i en givende karriere. Uansett hva du skal til, har Southeastern Community College de ressursene du trenger for å sette og overgå dine egne forventninger. Med et engasjerende campusliv, en ubegrenset mengde studentressurser og støttende lærere og ansatte, er Southeastern Community College mer enn et college, vi er et samfunn.

Southeastern Community College har høyeste prioritet å tilby rimelig kvalitetsutdanning og fasiliteter for studenter i Great River Region.

Southeastern Community College tilbyr tilgjengelige kvalitetsprogrammer og -tjenester som fremmer studenters suksess og økonomisk vitalitet. Vi er forpliktet til de høyeste standardene innen alle aspekter av undervisning, læring og service. Vi oppmuntrer ærlighet, respekt og personlig ansvarlighet blant og mellom studenter, ansatte og interessenter.

Steder

  • West Agency Road,1500, 52655, West Burlington

Spørsmål