St Padarn'S Institute

Introduksjon

St. Padarn's er opplæringsarmen til kirken i Wales, men som det fremgår av vår misjonserklæring, tilbyr vi mye mer enn opplæring for tjeneste. Vårt fokus er på læring og dannelse, men vi fokuserer også på:

disippel~~POS=TRUNC

Vi pleier Discipleship gjennom vårt utviklingsarbeid med Children Youth and Families og Pioneer Ministry, og skaper viktige nettverk av mennesker for å trene spesialister innen begge felt. Resultatet av det er å oppmuntre til nye og forskjellige måter å gjøre / oppleve kirken på.

Vi produserer også ressurser for lokalsamfunn, familier og bibelgrupper som Jesus Shaped Life og Living and Learning. Hvis du ønsker å utforske teologi og utdype troen din, kan du også studere teologi for livet.

Dannelse for lisensiert departement, NLM-opplæring og ministeriell utvikling

Hvis du trener for departementet etter å ha gjennomgått dømmekraftprosessen, vil du starte opplæringen din ved å studere BTh for Discipleship, Ministry and Mission (Theology for Life) og oppleve alle aspekter av læring, tilbedelse, fellesskap og åndelig utvikling.

Når ordinert som prest vil du kunne få tilgang til ytterligere opplæring gjennom vårt NLM treningsprogram.

Når du er en erfaren minister vil du få tilgang til videre opplæring i personlig utvikling gjennom Ministerial Development- programmet som oppmuntrer til personlig læring så vel som åndelig utvikling.

Steder

  • 54 Cardiff Rd, CF5 2YJ, Cardiff

Spørsmål