Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 Sommerkurs Programmer i Europeiske studier 2024

7 Sommerkurs Programmer i Europeiske studier 2024

Oversikt

Studenter som ønsker å engasjere seg med et emne dypere, kan finne et sommerkurs for å være den perfekte muligheten til å gjøre det. Sommerkurs kan vare hvor som helst fra 10 dager til flere uker, noe som gir deltakerne sjansen til å utforske emnet med en moderat akselerert hastighet.

Hva er et sommerkurs i europeiske studier? "Europeiske studier" er et bredt begrep for kurs som dekker EUs historie, økonomi, sosiologi eller politikk eller et av landene i den. Forskere kan studere strategiene som brukes til å herske over disse landene, så vel som de som brukes til å motstå mennesker i makten. De kan dykke inn i kulturen og språket til et bestemt land, for eksempel Frankrike eller Tyskland. Studentene kan forvente å skape en mer akutt forståelse av forretningspraksis, myndighetsformer, politikkprosesser og sosiale problemer i EU.

Deltakerne i disse kursene forbedrer ofte sin interkulturelle kompetanse og deres forståelse av nyansene i forretningspraksis over hele Europa, noe som gjør dem mer ønskelige medarbeidere på verdensmarkedet. De kan også benytte muligheten til å finjustere et andre språk, noe som kan være nyttig uansett hvilket felt de forfølger.

Kostnadene for sommerkurs varierer like mye som erfaringene de tilbyr. Hvert universitet har forskjellige kostnader, men mange tilbyr hjelp til elever som trenger det.

Europeiske studier kan være nyttige for lærde som ønsker å jobbe på mange forskjellige felt. De som tar disse sommer kursene fortsetter ofte å bli lærere eller professorer i historie, samfunnsvitenskap, økonomi eller regjering. Fremtidige ledere i multinasjonale selskaper bruker ofte somre som lærer om landene som jobber markedene de har til hensikt å målrette. Informasjonen som læres i slike kurs kan inspirere en karriere som tolk eller diplomat.

Mange av disse kursene foregår på universiteter i de landene de fokuserer på, men det er også online læringsmuligheter som elevene kan finne praktisk. Søk etter ditt program og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Sommerkurs
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Europeiske studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat