Tokio School

Introduksjon

Hva er Tokio School ?

Vi er den nettbaserte opplæringsskolen valgt av digitale sjåfører, fagfolk som er forberedt på å delta i utviklingen av den digitale verden. Fordi verden endrer seg (og den gjør det hele tiden) gjør vi det også: vi er "oppdateringen" av teknologiske skoler. Treningsprogrammene våre tilpasser seg denne virkeligheten, de utvikler seg for å få deg til å vokse.

Det er derfor vi heter Tokyo. Derfor er vi #alltid fremover.

På Tokio School har vi TOP akademiske avtaler med store selskaper i teknologisektoren, noe som er et pluss ikke bare for oss som skole (fornøyd!), men også for våre tokiere.

Sayonara til konvensjonell trening

100 % på nett

Treningen vår tilpasser seg deg, timeplanen din, tempoet og dine muligheter. Med vår e-læringsmetodikk bestemmer du når og hvordan du skal forberede deg. Ok, og hvor!

personlig overvåkning

Til din disposisjon vil være våre pedagogiske rådgivere (et pluss for din organisasjon og motivasjon!) og spesiallærere (våre senséis) som vil dele all sin visdom med deg.

Lær ved å gjøre

Du vil lære ved å gjøre. I tillegg vil du ha opptil 300 timer med kvalitetsfaglig praksis i bedrifter i sektoren.

engelsk er nøkkelen

Tenker du på å forbedre nivået ditt? Vi hjelper deg med å forberede de offisielle Oxford- og Cambridge-sertifiseringene. Dette er en ekstra i alle våre formasjoner, uansett hva du velger.

Steder

  • Calle de Bravo Murillo,373, 28020, Madrid

Spørsmål