Tokyo International University Of America

Introduksjon

Tokyo International University Of America (TIUA), etablert i Salem, Oregon, USA som en oversjøisk skole under ledelse av Tokyo International University Foundation, Japan gir et pedagogisk miljø som gjør det mulig for studenter å forfølge akademiske mål, utvikle interkulturell bevissthet og utforske personlige verdier og interesser.

American Studies Program (ASP) ved Willamette University (WU), gjennomført i samarbeid med Tokyo International University Of America og Tokyo International University, tilbyr en læreplan som inkluderer engelsk som andrespråk kurs og liberal arts kurs designet for engelsk som andrespråk studenter fra Tokyo International University. Studenter med kvalifiserte amerikanske studier har muligheten til å ta kurs i Willamette University College of Liberal Arts.

Samfunnsfaglige utdanningsprogrammer i Residential Life og Student Engagement er designet for å gi studentene muligheter til å lære gjennom erfaring om andre mennesker og kulturer. Som et resultat får studentene innsikt i egne tradisjoner og verdier.

Tokyo International University Of America , i samarbeid med Willamette University, tilbyr også tilpassede programmer designet for å møte de spesielle behovene til internasjonale selskaper og organisasjoner.

Hovedmålet med akademiske og samfunnsfaglige programmer er å forberede studentene til å bli globale borgere som kan krysse nasjonale og kulturelle grenser og barrierer, slik at de kan tjene som modeller for andre og bidra til å bygge et virkelig internasjonalt samfunn.

Steder

  • Mill Street Southeast,1300, 97301, Salem

Spørsmål