Cademix Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Cademix Institute of Technology ; det fremste og personaliserte utdannings-, forsknings- og innovasjonsinstituttet i hjertet av Europa. Vår oppgave er å gjøre høyteknologisk kunnskap tilgjengelig for alle. Fokus for Cademix er på datastyrt design, engineering, produksjon, blandede medier. Som et resultat tilbyr Cademix et bredt spekter av tverrfaglige utdannings- og karriereakselerasjonsprogrammer innen vitenskap, ingeniørfag, ledelse, entreprenørskap og digital kunst.

Cademix er planlagt å fylle gapet mellom Academia og Industries. Derfor dekker den spesifikke teknologier og kulturell tilpasning som kreves i Europa. Cademix Career Acceleration Programs går parallelt med de yrkesfaglige og sertifiserte programmene. Videre tar det sikte på å oppgradere og akselerere ferdighetene til kandidatene, og studenter etter studenter mot mest etterspurte, og høyt betalte stillinger i bransjen.

Cademix forklarte i løpet av 2 minutter video

Cademix er et forskningsutviklings- og innovasjonsinstitutt, som tilbyr en åpen og full innovasjonssyklus innen datastyrt teknologier. Så hva er en åpen og full innovasjonssyklus? Her er en god definisjon: Forskningen er omgjøring av penger til kunnskap. Innovasjonen er imidlertid transformasjonen av kunnskap til penger.

Det starter med utdanning, karriereutvikling, ressursinvestering og fortsetter til R

Innovasjon er den andre halvdelen av syklusen, og den er mer relevant for samfunnet. Det starter med innovasjon basert på tilgjengelig kunnskap. Deretter går det til produktutvikling og ingeniørtjenester, etterfulgt av markedsføring og salg. Når salget er fullført, er syklusen fullført, og systemet er økonomisk bærekraftig.

Disse definerer de viktigste forretningsområdene våre. Våre utdanningsavdelinger og forskningsgrupper tilbyr tilpassede Pathways kreves i bransjen. De jobber med vårt karriereutviklingssenter som tilbyr teknologiske karriereakselerasjonsprogrammer.

Avdelingene for fysikk og IKT og ingeniørfag gir kompetanse innen høyteknologiske felt, inkludert datasimulering, 3D-utskrift, AI, IoT, Machine Learning and Industry 4.0. Avdelingen for digital kunst dekker temaer relatert til datastyrt design, videoproduksjon, digital kunst og multimedia. Og avdelingen for ledelsesinnovasjon og entreprenørskap dekker ledelse, teknologiledelse, team og forretningsutvikling felt.

På innovasjonssiden har vi Engineering Service Consulting, og de digitale markedsføringstjenestene, som jobber tett med våre Animation Studios og tilbyr den komplette rørledningen for videoproduksjon. Mens hver av sektorene er avgjørende for hele syklusen, tilbyr de b2b og b2c tjenester, og er også åpne for internasjonale partnerskap. Til sammen dekker vi de fleste feltene relatert til Computer-Aided Design, Engineering, Manufacturing and Mix Multimedia.

Steder

Wien

Address
Donau-City-Straße,1
1220 Wien, Wien, Østerrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss