ITM College and University Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diplom i gjestfrihet

Diplom i gjestfrihet


Fremmedspråk til utenlandsspråk
Lederegenskaper
Praktisk trening


Gjennom varigheten av Diplom i Gjestfrihet

Studer gjestfrihet og turisme i Østerrike

College of International Tourism Management ( ITM ) tilbyr et unikt studieprogram som ble opprettet spesielt for studenter som planlegger å ha en internasjonal karriere innen hotell- og turismeforvaltning.

ITM var den første høgskolen i Østerrike for å introdusere engelsk som undervisningsspråk. Høgskolen er akkreditert og godkjent av det østerrikske utdanningsdepartementet. Nyutdannede får et diplom sertifisert av den østerrikske regjeringen. Programmet er undervist på engelsk, og studentene har mulighet til å lære to flere språk som vil hjelpe dem til å bli mer selvsikker mens de jobber over hele verden.

ITM arbeider med ambisiøse personer. Deres målstudent er motivert og dedikert til å spesialisere seg i gjestfrihet og serviceindustrien. Ved å tilby et anvendt studieprogram, vil studentene ha bred kunnskap, ikke bare på teoretisk, men også på praktisk nivå. Praktisk trening er en viktig del av utviklingen i denne stadig voksende industrien. Derfor valgte de et operasjonshotell som deres Campus - der elevene har muligheten til å bli komfortabel og kjent med sitt fremtidige arbeidsmiljø.

Det toårige høyskoleprogrammet er tilgjengelig for et begrenset og nøye utvalgte antall studenter for å garantere høy kvalitet og individuell trening under praktiske og teoretiske leksjoner. Dette sikrer at forelesere kan tilpasse og tilpasse leksjonene i samsvar med individuelle studenters preferanser. ITM gleder seg over fremtidige ledere og streber etter å gi dem trening og nødvendige ferdigheter for å nå sine ønskede mål.

Steder

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Nedre Østerrike, Østerrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer